Consider ca doar 10% din populatia lumi sunt inteligenti restul suntem sclavi lor care le imbogatim pe zi ce trece
Spune-mi si mie ca mari ocazii a avut United cu Arsenal? 2 suturi pe poarta parate de Cech si golul venit dupa o faza lucrata frumos, nu zic nu. Dar noi v-am egalat din primul sut, neputandu-ne sa ne bazam pe multi jucatori importanti,, a lipsit Bellerin din defensiva. unde ne dadea pe partea lui un + de viteza, pentru ca urca mereu in ofensiva, alta era treaba cu el acolo. Stati linistiti,, pe Grove nu plecati fara 3/
Prima repriza sub nivelul marii si apoi din a 2-a s-a miscat putin. Mai are rost sa ma enervez? M-am enervat ani la rand,, daca mai ma enervez si pentru cupa ligii, ajung la urgente de tanar? Barem sa iesim cu vreun trofeu din toata afacerea asta, cat tanjesc eu dupa campionatul asta, sper ca esti pregatit sa saluti noua campioana a Angliei/
Cum spunea si August99, de ce sa mint? Da, ma consider inteligent. Uneori parca imi vine greu sa cred ca fac parte din aceeasi specie cu anumiti indivizi. Eh, n-avem ce sa facem, trebuie sa ii acceptam si pe ei, nu? Saracutii, mi-e mila de ei.
Daca intrebai care e prost castigai concursul - Intrebari fara raspuns.
Lasa-i pe ceilalti sa spuna despre tine ca esti inteligent, e cel mai bine asa.
NU vreau sa-mi raspunzi cu Youtube!
Uite, nu-ti raspund cu Youtube
Nu stiu cat de inteligent sunt, dar un lucru e cert, ma consider mai inteligent ca majoritatea oamenilor.
Apokales întreabă: