Cateodata da,cand vad cata prostie e in capul unora,indiferenta, nepasare, prostie, lipsa bunului simt, civilizatiei
Ehe fas. Da 3 exemple atunci, sunt curios.
Curiozitatea a omorat pisica.
Rai copiii din ziua de azi, foarte rai.
Stiu))
Noroc ca nu e pisica
Of. uite de asta nu imi place mie de tine
De ce? Ca nu m/am prins.
Ca ai dat inapoi dupa raspunsul cu pisica
acum asta se va duce la culcare nu doar blazata, ci si rea
Si ce ai fi vrut inteligentule sa fac? Sa pun 60 de intrebari personale dar retardate in acelasi timp? Daca fata nu vrea sa spuna, are ea un motiv bun pentru asta. Inseamna ca nu trebuie sa ma frece pe mine grija. Inca mi/a spus/o intr/un mod elegant. Eu daca era spuneam altfel.
Sa ii lasi o replica isteata
sau macar una dupa care sa plece de aici doar blazata
cum adica 60 de. personale dar retardate? e prea dificil pentru tine sa pui intrebari personale si NEretardate?
De ce sa ii las o replica isteata? Sa te simti tu bine? Fugi mai de aici. Nu imi este antipatica incat sa fac asa ceva. Cat despre tine, observ ca nu ma suferi mai deloc. CE sa zic, mare noutate. Chiar esti primul, valeu. Nu o sa mai dorm la noapte din cauza asta.
Da ce ma, tu raspunzi istet doar celor care iti sunt antipatici?
pe mine inseamna ca ma iubb... iu... stt... iiiiii rau de tot
de ce dreacu spui peste tot ca nimeni nu te place si tie ti se rupe grav din cauza asta?
"peste tot". Aici imi amintesti de vreo 3 persoane care mai palavrageau ca tot vorbesc de prietena mea la fiecare 3 posturi desi nu o pomenisem de 5 ori tot anul. Nimic nou, nimic nou.
Aproape peste tot, na
In cele mai multe cazuri da, este cauzata de indiferenta altora, de pricipere ca lumea a rea si ca nimanui nu-i pasa de tine etc
anonim_4396 întreabă: