| AdinaanidA a întrebat:

Te consideri o persoană stresată?
Care sunt lucrurile de zi cu zi cele mai stresante pentru tine?

26 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

laughing) Stres că nu îţi răspunde cineva la mesaje şi că trebuie să te trezeşti prea devreme... le-am auzit şi pe astea. Pe primul loc rămâne stresul de a fi nevoit să ieşi afară şi să comunici laughing. Dacă ar durea prostia...

| RAY a răspuns:

Cel mai mult ma enerveaza datoriile,nu ma refer ca i au de la cineva banii nu fac asa ceva dar am o obsesie pentru a ma scapa de viitoarele facturi sa spun asa,am platit deja totul pe jumatate de an.,daca am o relatie sunt stresat non stop, de asta mai bine solo, ma enerveaza prosti, tampiti, dogmatici, si pc urii antice ma enerveaza.

| AdinaanidA explică (pentru RAY):

De ce te stresează o relație? Ar trebui să te relaxeze, să te simți bine.

| RAY a răspuns (pentru AdinaanidA):

Nu am incredere in sexul opus, am mereu obsesia ca ma inseala, ma minte

| AdinaanidA explică (pentru RAY):

Nu cumva e vina ta pentru că preferi mai degrabă relațiile facile, unde nu dai prea mult dar nici nu primești prea mult?
O relație trainică, de obicei se construiește. Cu destul efort, perseverență, corectitudine și mai ales încredere.
Iar în primul rând trebuie să încerci. Ți-e frică de eșecuri? Eșecurile te călesc și te dezvoltă. Nu pot să-ți facă rău dacă nu permiți tu asta. Dar nu trebuie să renunți să încerci.
E ca și cum ai vrea să câștigi un meci de box dar nu intri în ring de frică să nu fi lovit.

| RAY a răspuns (pentru AdinaanidA):

In prezent nu-mi doresc asa ceva. si simt ca e mai ok asa, adica e ceva involuntar obsesia asta

| Drimmero a răspuns:

Da,ma stresez mult uneori,, sunt zile in care ma streseaza si enerveaza chestii minore, dar si zile in care nu dau 2 bani, de preferat e sa raman indiferent, dar nu prea pot sa abandonez prioritatile.

| Freya1 a răspuns:

Da ma consider o persoana stresata deoarece sufar de anxietate sociala iar stresata sunt de fiecare data cand trebuie sa ies in public, sa comunic ceia ce trebuie sa faci aproape zilnic.
Deci poti sa iti inchipui cat de "linistit" poti fi de fiecare data cand trebuie sa comunici un un angajator, medic, strain, vanzator cand tu doar cand te gandesti ca trebuie sa faci asta ai dureri de stomac si tremuri.Nu ai cum sa nu te stresezi cand sti ca nu poti sa faci lucuri de care depinde viata ta, sanatatea ta, viitorul tau.

| AdinaanidA explică (pentru Freya1):

Nu e bine. Știi că stresul ăsta îți poate afecta sănătatea.

| Freya1 a răspuns (pentru AdinaanidA):

Stiu si ma afecteaza foste tare.
Pe baza de stres am probleme cu stomacul si a inceput sa imi cada parul am stari de nervozitate si sunt mereu in garda ma simt atacata (cu vorbe, afirmatii).
Incerc si inca mai lupt cu anxietatea de care nici nu stiam pana acum 4 ani.Dar am facut un pas inainte descoperind ca am asta si incercad sa imi calc pe frici si sa fac lucurile normal chiar daca asta ma streseaza putin dar nu am cum sa stau ca intr-o bula nefanand nimic. Daca vreau sa scap de anxietate trebuie sa suport stresul, daca ma las condusa de anxietate nu ma mai stresez dar nici nu pot sa am un viitor fie el cat de mediu

| NLS a răspuns:

Nu ma consider stresat in general (in anumite momente da), insa trezitul la ore foarte matinale (< 6.00) imi pune capac.

| Clorox a răspuns:

Cred ca am devenit asa de dezinteresat incat nici nu ma mai pot stresa...

Răspuns utilizator avertizat
| JackR a răspuns:

Declar public ca incepe sa-mi placa Laura!

| Staind a răspuns:

Nu.
Nu prea am chestii care ma streseaza. Nu vad sensul.
Depinde de cum te raportezi la mediu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna stres pentru tine? Daca ii intrebi pe astia vei primi raspunsuri demne de mila ca "testul de maine" sau " ala/aia nu ma place si nu stiu ce sa fac ". Daca asta inseamna stres, ma abtin. Nu, de 10 ani nu am mai avut probleme in adevaratul sens al cuvantului cu stresul.

| AdinaanidA explică (pentru anonim_4396):

Chestii care te împiedică să obții starea de liniște, relaxare psihică, eventual fericire.

| Hammurabi a răspuns (pentru AdinaanidA):

Da, faptul că îmi iei mașina chiar și când a ta e ok și ai putea merge cu ea. laughing
Perfectă definiție. rolling on the floor

| AdinaanidA explică (pentru Hammurabi):

Bro, zi mersi că o mai spală cineva din când în când. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înclin să spun nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fobia sociala...

| Xelon a răspuns:

Deloc,in general nu ma doare capu de nimic...

Trezirea de dimineata sad

| xByte a răspuns:

Cel mai stresant pentru mine este atunci cand incerc sa ii spun cuiva ce simt dar nu sunt inteles. Nu m-as considera un om stresat deoarece in general stresul respectiv e mai mult artificial (ca sa spun asa) si nu tine mai mult de 30 minute - maxim o ora.

| ionutborcea a răspuns:

Sincer nu îmi place persoanele care dau cu seen şi răspund după căteva ore la doar o întrebare chiar daca tu ai băgat vreo 10 întrebării

| labis a răspuns:

Cele mai stresante sunt pariurile.ai pariat un sac de bani si vezi ca nu iese nimic laughing

| NoobCaNoob a răspuns:

Temele sunt stresante pentru ca daca nu le faci 2 si o sa iti afecteze media, unele dureaza o gramada, deci toata ziua scriu, numai cand nu scriu ma odihnesc si cand dorm, dar asta e o fel de slujba

Întrebări similare