Nu aveam cum sa-mi dau seama, ai spus o fraza dintr-o bucata asa.
Desi cand eram tinara nu ma consideram o frumusete(dar nici urita)in timp am primit f.f.f.f.f.f.f.f multe commenturi de la sexul opus ca sunt mai mult decat ok si asta mereu m-a facut sa ma consider chiar daca nu o frumusete de pus pe coperta unei reviste dar una care arata destul de bine sa nu-i fie rusine sa iasa pe strada si niciunde.
Depinde la ce te referi, ori la fizic ori la caracter.
Fizic: Sunt decent, arat ok, nu imi e rusine sa ies din casa cu mine.
Moral: Am momente si momente cand pot sa fiu un om foarte de treaba dar si momente imi apar interesul, dar de obicei sunt ok, imi place de mine.
Vreau un anumit spatiu personal sa-mi fie pastrat, nu as accepta chiar pe oricine atat de aproape de mine.
Pe fetele care le-am intrebat asta au spus ca sunt de nota 7-8, deci nu prea
Ba nu e asa, fiecare te vede într-un mod diferit, nu trebuie sa te iei după notele fetelor ăstora, sau te iei, dar suntem atâția pe lume, nu cred ca ai luat părerea de la fiecare.
Daca ai femei multe, ești frumos și dacă nu ai, ești urat?
Depinde,poti fi bogat si sa fi urat si sa fie multe in jurul tau
Https://www.youtube.com/watch?v=mVYjbnia358
De aici incepi sa studiezi lucrurile incet cu incetul
Nu ma consider nimic,las ca alti sa ma considere cum vor ei, nu poti cere unui om sa te placa, e ceva relativ, dar stiu ca nu sunt placut de sexul opus, ai doua posibilitati presisti in frustrari, complexe, ura =ceea ce nu e deloc sanatos sau te impaci cu realitatea simplu, accepti asta si asta e
Exagerezi, nu invadez spatiul nimanui, nu sunt agasant cu absolut nicio fiinta si imi vad de treaba.
Cuminte esti tu.
Daca nu iti zambesc, repede intrii in defensiva.
Pot doar sa zic ca nu imi place sa ies in evidenta.
Mai mereu cu garda sus din 2 motive: orgoliu de aparat si sunt precaut cu oamenii.
La suflet? Relativ da
La fizic? Nu sunt cea mai frumoasa dar nici cea mai urata, as zice above average
TraficantDeVise10 întreabă: