| 1onur a întrebat:

Te consideri un om norocos? Credeți în noroc? Sau Considerați că el https://ibb.co/m8rpbVN vă întinde mână de ajutor și vă dă putere să îndurați viața să treceți cu bine peste necazurile și întâmplările pe care le întâmpinați din viața de zi cu zi

Norocul? Sau mâna lui Dumnezeu care considerați ca este de partea voastră? Fiți sinceri dacă doriți dacă vreți și dacă considerați că merită să dați un răspuns sincer

Vă respect cu Adevărat Opinia, punctul de vedere, răspunsul, și sinceritatea acordată acestei întrebări mulțumesc că ați acordată timp pentru a răspunde sincer la întrebarea mea.

Răspuns Câştigător
| Mindfulness a răspuns:

Dumnezeu mereu m-a salvat la greu. Am vrut sa termin cu viața de multe ori din cauza jocurilor și m-a salvat prin amici și neamuri de fiecare data. Chiar și prin castiguri la prostiile alea m-a salvat când am pierdut totul și am zis că o voi face! Am trăit coșmarul vieții din cauza jocurilor am stat nemâncat multe zile din cauza că am pierdut toți banii,am suferit enorm! Doar Dumnezeu a intervenit,noroc nu a fost,eu nu sunt norocos!
Nu cred in noroc sincer.
Pentru mine și acum viață e un iad având probleme de sănătate dar el mă ține în viață, și să nu decurg la o prostie!
Dar și norocul asta îl mai facem cu mana noastră, daca așteptăm să ne lovească norocul rămânem dezamăgiți si cu decepții.
Eu nu prea credeam în Dumnezeu dar prea multe semne și de prea multe ori am fost salvat că sa îl mai neg! Am vrut sa mă sinucid de multe ori din cauza păcănelelor și a intervenit el când nu mai aveam nici o șansă! El prin oameni lucrează, prin unii oameni ne salvează daca ne rugăm la el din suflet.
Nouă nu ne asculta rugăciunile și începem să nu mai credem în el fiindcă noi ne rugăm la Dumnezeu doar când ne aflăm într-o situație grea, de aia de multe ori ne ignora că suntem falși îl căutăm doar când suntem la greu și la bine uitam complet de el.

| 1onur explică (pentru Mindfulness):

Uite norocul nostru cu Adevărathappy https://ibb.co/84vsx4z greu te mai vedem Doamne greu te mai acceptăm Doamne și când dăm de necazuri și probleme ori mamă spunem ori Doamne ce mă fac dar când ne mergem bine totul și după placul nostru și cheful nostru imediat avem impresia ca conducem lumea și stăpânim totul când vrem noi și când ne dorim noi dar tu și atunci când ne considerăm conducători și "a tot știutori " tot ne lași sa avem impresia ca "stăpânim noi totul cu voia noastră" mila ta Doamne Dumnezeule nu o merităm cu Adevărat suntem prea plini de noi și prea puțini cu tine Doamne Dumnezeule.

| Mindfulness a răspuns (pentru 1onur):

Așa este onur big grin

Nu-ți răspund la întrebare că am vorbit cu tine în privat și dacă îți pun același întrebări și aicia frate "să aflu ce ai" ( deja știind frate situație ta ) o sa fie cringe rău si aiurea toată conversația care o sa fie aicia la întrebarea asta...

Pai am răspuns de ce am probleme, dar eu le am de mult timp, de multi ani, de când mi-a murit tatăl. Pentru mine moartea ar fi o eliberare sincer dar am zis că Dumnezeu mă mai tine in viață. Daca o sa renunț la prostiile alea ce ți-am zis in privat sunt șanse să îmi revin, sa fiu puțin mai bine.
Aici multi au probleme și multe dar nu au curaj să recunoască.

Nu avem noi treabă boss cu viața privată a nimănuihappy eu am pus o simplă întrebarea doar atâta tot nu judecăm nu tragem concluzie cine de ce nu răspunde la întrebarea fiecarea are dreptul la libertate și exprimarea liber și opinia sa noi nu avem de ce săne considerăm mai "curajoși " dacă vorbim public este doar o întrebarea boss ori cine dorește și vrea poate răspunde și cine nu vrea este la fel asta este tot frate.

Dumnezeul nu ia pe nimeni înainte de termen cât de este scris timpul nostru atâta rămâne nu se schimbă nici măcar o secundă ori care near fi fapta și aicia și acolo ori când poate fi la fel de grea dacă comitem fapte murdare fapte inumane dezumnizate Doamne Dumnezeule ferește...

Am văzut un citat de a lui sergei Mizil

Omul spune ca dacă munca era bună o furau Americani au făcut băieți cu el un meme și scriau acolo cu linie trasă și semnul exclamării FILOZOF rolling on the floor))) mă terminat faza aia

Am postat onur ce probleme am, știu multi de aici cu ce mă confrunt, știe și neamul meu și cei din zona și-au cam dat seama.
Sunt oricum supărat acum scriu numai prostii ți-am zis ce am pățit in privat, trebuie sa treacă câteva zile sa îmi revin happy
Așa este, ne ducem cand ne e scris la toți.

Ăla a fost șmecher la viața lui și încă este, știe să se distreze, toată viața lui așa a făcut ..are și bani și haz happy

Știu boss prin ce treci sunt conștient ca nu este de glumă ce ai și prin ce treci eu nu Tea iau în răs nici la gluma ști foarte bine frate că nu fac mișto de oamenii când un om care necazuri ști bine.

Orice glumă are limita ei da eu nu fac mișto de nimeni tu ma cunoști ști foarte bine totul despre mine unde muncesc și atâta doar despre mine eu nu ma implic și nu-mi permit să-mi dau cu părerea de viața nimănui privată și ști foarte bine ca eu nu am vorbit de nimeni pe la spate tot vorbesc cu tine este despre mine și aia vorbim o dată la luna tot tu îmi scrii ca eu ori sunt la munca pri pe TPU atâta tot

Știu tot despre el mare afacerist filantrop și pictorrolling on the floor)) așa și clădiri averea prin muncă cinstită rolling on the floor))

Și tot el vine și spune de muncă laughing)

Ca dacă era cinstită o furau Americanilaughing)

ProxenoZof

M-am uitat maxim cred ca 10 minute cu el la un podcat bă înjură de n-are nicio limită omul și de toate... pe ăla îl cheamă la pod costuri sa injure ca în rest scuipă oamenii când se enervează și se agită mai rău ca dan Negru dacă te uiți la un pod cast cu el jale înjură...

O piranda m-ar face bine, asta îmi lipsește mie happy și să mă las de prostiile ce ți le-am zis in privat! Am postat multe întrebări cu ce mă confrunt eu. Mie prietenii mi-au făcut cel mai mult rău de asta am probleme nu jocurile.

Eu ma bag la somn boss Dumnezeul să fie cu noi.

Da e vulvanic și flegmatic, așa e personalitatea lui, da e șmecher omul și-o trăit bine viața, te și face sa râzi e comic, are mangla lui laughing

Noapte buna onur happy

Ce flegmatic frate că că-l scuipa pe ăla că omul nu mai avea șervete umede lâng el bă și la fiecare întrebare nu știi ce sechele or avea ProxenoZofu ăsta că o arde cu munca unde merge și el și ăla cu panourile lui Călin soda ăla să mor eu că ori tic ce dracu or avea bă se apropie de om și încep să urle sa se agite zici căi nikta al dracu când era în ring cu mișel Moromete ce dreacu ma frate eu n-am văzut în viata mea atâta saliva în gura la un om sa spui frate un om direct ÎNTRE OCHI cu atâta precizie bă frate nici la olimpiadă nu să tras ma așa ma direct INTRE OCHII îi scuipa ma dacă mergea la olimpiadă să mor eu de nu la ăla direct Șain Breack Like Diamond Rihana Bă și are un stil de a se pune pe scaune zici ca are capot pe el mă bă uitam la om zici ca își lua poziția frate sa scuipe oamenii

Jmecher știu mare proxent și unde merge promovează muncă cinstită nu-i singurul care promovează în românia pe la pod costuri muncă cinstită îi vezi prin emisiuni cas chemați toți care muncește ei cinstiți de la 6 dimineața până la 4 fix 5 zile pe săptămână și un salariu minim pe economie în românia și ei spun unde merg munciți fraților și ei fură...

Și lui îi place munca ioc laughing

Para? Para iok

Cialăș Cialăș para? Para iok cine știe cuvântul ăsta a avut...

Turci spurcați... mi-ai facut nervi frate laughing)

Da tu nu ești turc? Ce faci îți jignești propria rasa onur?laughing
Turcii fac shaorma bunahee hee

Ba făcea Luis Stan un live și spunea ăsta carolling on the floor))))

Mititei ne făcuți sănt minore ne călite rolling on the floor)) Asta și când mănâncă rolling on the floor) la masă tot cu minorele laughing)) cât de pedofilii sa fi va sa spui la mici așa ceva laughing)

Bata-l iosca laughing

Nai cum frate sa spui așa ceva laughing) sa stai la masa și sa spui la mici minore rolling on the floor)) câtă de pedofili sa fi...

Ai avut dreptate e bolnav rău happy sa se autosesizeze...

ăsta se s-ar da și la Nikita da nu-l lăsă codul penal căi trece cu linie roșie la bilentin și nu-l mai ia niciun ubăr să-l duc la capatos

Las prins băiatul ăla ma șia riscat toată viața era sa fie omorât de el nai văzut la episodul ăla când la trădat prietenul lui frate la dat în gât la asta și vroiau săi facă cursa la om amândoi și șia dat omul seama ca la trădat tovarășul lui justitiarul din Berceni frate băiatul ala își riscă toată viața cu ei era sa mănânce si de frați lui bătaie nu ști faza cu profesoară pedofilia care trimitea poze cu ia... la elevi a prins-o și pe ia sau băga frați lui Stan era să-l bată rău șiar risca toată viața băiatul ala

Dacă îl prinde pe Nuțu cămătaru prinde unul din piloni grei prinde balaurul da de ăla Doamne Dumnezeule ferește nu știu cum o sa facă băiatul ăsta ăla are peste tot oamenii lui dacă lau turnat da el are mult sânge în el nu-i este teamă de ei se duce și fără nimeni după el direct de unul singur asta arată și spune despre el cu Adevărat cine este esti și tot ce face omul asta pentru toată generația asta și scoate la iveală toți Pedofili bolnavi mintali pe Luis Stan el la prins da a fugit nenorocitul cu taxiul

Am văzut cu justițiarul da! A zis și el că nu îi pasa daca îl omoară vreunul e împăcat cu ideea.

Dacă era preda cu el cu faza ai cu frați lui esea mare scandal ăla nu ținea cont ști cum intra preda în ei? Ieșea garantat bătaie mare acolo dar el de unul sigur la a știut cum sa facă față și ia și prins cu poliția cu toți 3

Mai ales cu capota când la loat ăla peste mașină si era sa moară acolo...

Pe Nuțu cămătaru dacă la prins și închis jumate din proxeneți nu mai au venituri de nimic...

E viața lor fiecare o sa plătească la judecata boss sau in viață asta mai devreme sau mai târziu. Orice acțiune are urmări

Viața lor a luat multe și încă ia multe vieți nevinovate.

44 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Te consideri un om norocos?
Nu.

Credeți în noroc?
Da.

| 1onur explică (pentru J0B0MAT):

Care a fost momentul sau întâmplarea în care ai considerat ca ai avut noroc dacă îmi permiteți să întreb dacă nu îmi cer scuze ca team întrebat ceva personal legat de viața ta privată și personală.

| J0B0MAT a răspuns (pentru 1onur):

Genul de noroc pe care îl mai am e când vine autobuzul imediat și nu întârzii undeva destul de important.

Ăsta nu este noroc boss. Doar o coincidență în trafic consider și cred acum nu știu sigur...

Eu cred că dacă nu este destul de aglomerat în trafic ajunge și autobuzul la aproximația intervalului de timp care este necesara pentru noi cei care folosim staționarea publică transportul public autobuzul...

Te deranjez dacă te întreb că A3 variantă din întrebarea mea este valabilă pentru tine? adresându-mă cu el la întrebare

Ultima întrebare și promit ca nu te mai deranjezhappy

| J0B0MAT a răspuns (pentru 1onur):

Ăsta consider eu noroc, o aglomerare a unor circumstanțe pe care nu le ai cum modifica, în a căror interacțiune nu poți interveni, dar al căror rezultat te afectează pozitiv.
Iar la a treia întrebare răspunsul e tot nu, nu cred că norocul, nicio divinitate nu e de partea mea.Am crezut că se înțelege.
Nu am câștigat la loto, nu am câștigat chestii importante, iar cele mai mari dorințe ale mele nu s-au împlinit, așa că nu am cum să spun că norocul e de partea mea. Dar am o viață ok, am destule bucurii și realizări, dar nu prea le pot pune pe seama norocului, ci a muncii, motivației, perseverenței.

Am înțeles happy

Mulțumesc frumos pentru că ți-ai loat din timp și ai acordat din timpul tău atenția ta pentru a-ți exprima foarte frumos foarte direct părerea cu privirea la întrebare.

Din ce am înțeles eu despre tine și dacă bine înțeles nu întrec măsura de a mă adresa la persoana ta și viața ta ești o fată care a muncit cinstită din greu pentru a avea în viață tot ceși dorește și șia dorit iar toate realizările tale au fost doar din munca ta propie și cinstită ești o fată curajoasă asumată care știe ce vrea de la viață și cum să-ți obți ceia ce-ți dorești prin efortul și munca ta și perseverența ta ești o fată foarte discret și asumată în tot ce faci mai rar fete ca tine eu cred că orice băiat de vârsta ta ar fi norocos să aibă șansa săte întâlnească personal.

îmi cer scuze cu Adevărat dacă team deranjat prin răspunsul meu legat de viața ta și persona ta

| UnchiulRamiz a răspuns:

La mine cred ca e mana Lui Dumnezeu. Puteam sa nu mai aud deloc, puteam sfârși într-un spital de psihiatrie, dar El nu m-o lăsat. Bine, puteam sa am și o viață mai buna... Apoi cu picioarele am avut probleme în 2022, a fost nevoie sa dau 700 lei pe un rmn, dar un doctor m-o ajutat cu cabinet privat fără bani. Mulțumesc Lui ca pot merge normal. Chiar dacă îmi e ciuda ca nu mai pot fugi sau face curse lungi cu bicicleta, merg pe drum drept cu bicicleta și distanta mică. Mai degrabă ghinionist sunt eu, în nimic nu știu sa fi avut noroc cu adevărat.

| 1onur explică (pentru UnchiulRamiz):

Uite norocul tău și al nostru unchiule Ramiz dar tul vezi cu Adevărat și nu ești plin de tine happy

https://ibb.co/84vsx4z

| 1onur explică (pentru UnchiulRamiz):

Uităte cum ține mâinilehappy