Lauda de sine, nu miroase a bine; pot spune de mine k sunt ok, sunt multumita de felul cum arat
Eu nu pot sa afirm nici ca sunt frumosa, nici ca sunt urata. Ceilalti trebuie sa o faca.Parerea mea e ca asa este normal.Eu pot sa spun despre mine ca sunt frumoasa, si de fapt sa fiu urata, si viceversa.Deci,ii las pe altii sa-si spuna parerea in acest sens. Te pup! Pa!
E important sa fi apreciat de cei de langa tine...nu de propia persoana...sa zicem ca nu-s nici cel mai urat ...nici cel mai frumos
Fiecare e frumos in felul lui, nu-i asa?
Eu cred ca Dumnezeu ne-a lasat pe Pamant cu un scop. Ce daca X are parul mai frumos ca al meu? Sau ii sta mai bine cu culoarea aceea? Poate ca mie imi sta ceva mai bine decat persoanei respective si-mi place altcineva.
Prefer sa nu ma caracterizez, s-o faca altii!
Si tu de exemplu poti fi mai frumoasa ca mine in unele privinte, asa ca tine-o tot asa.
P. S : degeaba esti frumos/frumoasa daca nu ai creier!
"frumos" poate fi adresat atat fizic cat si ca si fel de a fi...fiecare om este frumos in modul sau, depinde de cel/cea care stie sa vada acest lucru.
Eu cred ca sunt frumoasa.Si nu doar eu ci toti oameni sunt frumosi in felul lor.
anonim_4396 întreabă: