Nu-s special absolut deloc, dar dacă-mi dai o bere mă pot preface 30 de minute că sunt, pentru tine.
Iti dau un bax de bere preferata ta, daca te duci pana-n China sa lansezi o racheta nucleara, tinta fiind Romania.
Atât valorează România mă, un bax de bere?
Crezi că dacă dispuneam de materialele necesarepentru construirea unei rachete şi ştiam cum dracu se face (da asta se învaţa, nu-i problemă), nu distrugeam nimic până acum?
Atât de greţos de paşnic mă crezi?
Dar poţi să dai bax-ul, acum, dacă tot ai promis.
Daca nu esti pretentios la bere, atunci scade mai mult valoarea Romaniei.
Acum iti scriu de pe Marele Zid Chinezesc, vii aici si-ti dau baxul de bere. Ca sa arunci o tara in aer, trebuie sa fii departe de ea, daca nu vrei sa devii artificie, desi te vei face petarda de la bere.
De la bere mă fac petardă foarte greu...
Da şi când mă fac
Sa fim seriosi, cred ca stii si tu sutele de motive pentru care sunt special. Sau ai trait intr-o pestera pana acum si nu ai auzit de mine?
Nu am auzit. Cine esti? Un demon?( dupa numele Infernos).
Mdeah...
"Mama Natura" ma face "special", si ii face "diferit" de speciali si pe restul oamenilor, prin evolutie.Mama Natura mi-a dat ratiune, si atat.Restul depinde de mine sa arat cat de "mandru"(SCARBIT) sunt sa traiesc in societatea din care fac parte.
Față de restul societății...pff
sunt mulțumită oarecum de mine așa cum sunt, nu mă consider extraordinară ca să o fac pe Mama natură prea mândră și nici pe alții...
mă rog...ego sum qui sum
Fiecare om este special. Si auzi? Ce intelegi tu prin ''iesit din comun''? Adica te referi ca unul e mai ciudat, altul mai iubitor de anturaj, altul ca are 45 cromozomi sau ce vrei sa primesti ca raspuns.
Noi toti oamenii suntem unici in felul nostru de a fi.
Desigur, o sa vada Mama Natura si ii va "repara" intre timp.