anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te doare daca te tai pe mana cu lama? Nu la vene pe mana normal.

49 răspunsuri:
| XxEmoKidxX a răspuns:

Pai...eu ma tai si pe mine nu ma doare. Ok mie imi place durerea si o pot suporta, dar nu toti sunt la fel. Dar s-ar putea ca pe tine sa te doara, cine stie.

| bimbapazza a răspuns:

Moy sincer si eu vreau sa ma tai...mi-a trecut prin cap asta d e100000 de ori dar n-am kuraj rolling on the floor) krek doare...asa'i?

| EcStAsY_2736 a răspuns:

Nu doare frate stai calmlaughing)oricum nu-ti facethinking la ce dracu iti trebuie, da nu, nu doare, ca si cum te-ai zgaria pe mana cu un spin de trandafir, asa e, da n-are rost sa-ti faci.

| Analia91 a răspuns:

Nu nu doare numa daca te tai forte tare da in rest nici pe vene daca te tai nu doare da bine daca ti le tai normal ca doare da daca te tai numa la suprafata nu prea doarewinking

| de3a_4458 a răspuns:

Depinde...daca ai un miotiv,si at cand te tei te gandesti la motivul ala,nu mai doare asa de tare...happy am facut si eu asta, dar acum imi pare rau, si daca o faci, te veai simti bine at, dar apoi nu o sa mai conteze.Dar nu e bine sa faci asta oriqm:*

| yoyo97 a răspuns:

Nu ustura deloc putin dupa vreo 10 min atatlaughing:* incearcalaughing

| Ale2002 a răspuns:

Nu doare aproape deloc numa usturta putin, nu iti recomand sa faci asta
daca ai nervi discuta cu cineva

| georgianavale a răspuns:

Normal ca doare si eu am incercat deci te sfatuiesc sa stai cumintica.

| Dinis_Mara_1997 a răspuns:

NOrmal ca te doare, dar asta depinde de tine daca poti rezista la durere, nu e chiar o durere insuportabila la inceput cand te dai doare putin dar apoi nu!

| deathkid14 a răspuns:

Nu te doare, dar de pisi pe tine de usturime, ai gija doar ca lama sa fie noua sau macar sa o clatesti cu spirt, sa mai ai ce taia dupa

| zuzu_6713 a răspuns:

Nu doare, am incercat eu si nu doare obsolut de loc. Eu ma tai pe maini de 20-30 ori p saptamana si nu ma usturat de loc.

| Seby_Seby_1998 a răspuns:

Nu te doare deloc eu faca chestia asta cand am nervi si ma ajuta mereu e TAreeeeee

| Ioana_Roxana_2003 a răspuns:

Te doare foarte putin la inceput, dar dupa te obisnuiesti si nu o sa mai simti nimic, dar nu ti-as recomanda sa faci asta, pentru ca dupa ce o sa-ti treaca taieturile, raman urme si sunt destul de vizibile, asa ca daca ai ceva pe suflet poti sa disculti cu cineva, nu sa te tai. Nu fa aceeasi greseala ca mine...

| Larisa_Lari_1993 a răspuns:

Atunci cand faci asta cu un motiv anumr, nu te mai gandesti daca te doare sau nu! "Acum ori niciodata". Sigur o sa te doara daca te tai incet ca tie frica, dar daca nu vrei sa simti durere apasa si trage! Nu fa prostia de a te taia la vene pentru ca poti face o prostie care o sa te coste! Taie-te in alt loc!

| Mari1232 a răspuns:

Nu te doare, mai de graba te ustura *un interval de 5-7 min. de la momentul "faptei"*!
Eu am încercat și e o usturime chiar foarte suportabila.E ca si cum te-ai epila, chiar mai suportabil happy
Oricum aici depinde de cat de adancă va fi tăietura!
Rănile mele au de la 5mm la 1 cm adancime și nu au durut aproape deloc.
Dar fi atent, si informează-te...Prin acest fapt, aparent, poti capata boli precum hepatiă sau multe altele.