| chiftelutacrocanta a întrebat:

Te familiarizezi repede cu persoanele necunoscute?

29 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

La mine depinde mai mult de persoana respectiva. Daca este sociabila, atunci ma obisnuiesc repede.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Chiar foarte repede.

| Musique a răspuns:

Îmi place să mă uit urât, deci probabil ele nu se familearizează ușor cu mine.

| RAY a răspuns:

Cam da

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mmmnu prea. Sunt destul de precaut, intai analizez persoana, apoi vad daca si cata incredere pot avea in acea persoana. Si nu prea gresesc.
Bineinteles, asta nu inseamna ca ma tem sa stau langa un necunoscut, sau ca ma uit ca o baba constipata la el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Putin ulei de ricin nu ti-ar strica, ajuta la constipatie.
Confirm, afirmatie adevarata!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Am folosit pentru podoaba capilara, si daca nu ma insel, e toxic daca e inghitit.
Diseara faci clatite?

Nu,nu e toxic.Iei o lingurita pe stomacul gol si ajuta colonul.Nu fac clatite, am facut baclava turceasca.

Baclava? Tocmai am aflat (de la un show de stand-up), ca e cu zahar, miere, etc... Stii ca nu-mi plac dulcegariile de genul. Mi-ai cumparat bere, macar?

Bere cu ghimbir, cum iti place tie! Baclavaua e mai mult pentru a aduce mierea in dormitor.

Tot cum vrei tu, a? Mie nu-mi place mierea, tu o vrei si in dormitor.
Nu mai bine aduci niste vin rosu? Ne alegem amandoi cu cate ceva.

Mare nataflet mai esti! Ulei de ricin, nu, miere, nu..cum vrei sa scapi de constipatie? Auzi la el, vin rosu! Sa -l versi pe mine si sa-mi patezi si pijamaua asta noua.

Da' tu ce cauti cu pijamaua asta noua, in pat? Daca voiai sa mi-o arati, puteai sa o lasi pe umeras! In pat n-avem nevoie de ea.

Pai pe umeras este, doar ca nici acolo nu este in siguranta.Pe ultima mi-ai patat-o tot cu vin rosu, nu-ti amintesti? Ti-am zis ca as vrea sa nu mai scuipi seminte pe jos(ca doar facusem curatenie) si tu ai aruncat dupa mine cu sticla de vin.Noroc, ca am capul tare...a ricosat in sifonier, unde era pijamaluta mea cu elefantei pe ea, atarnata pe umeras.

Da ce-ai facut tu cu televizorul, la meciul de aseara, nu vrei sa spui? Spune-le adevarul la oamenii astia, daca tot faci scandal!
Si sticla aia, nu am aruncat-o de nebun... Am vrut sa te fac atenta, sa-ti spun cat de mult tin la tine. Era un moment de tandrete in mintea mea, dar dadusei manelele cam tare, trebuia sa-ti atrag atentia cumva!

Stiu ca esti atras de ucrainience si cand am auzit ca joaca Sahtior, mi s-a urcat sangele la cap si mi-am amintit ultima faza pe care mi-ai facut-o, cand am mers la munte si ti-ai tras-o cu ucrainianca aia in camera inchiriata si platita tot de mine, la hotel.

Iar incepi, cu aia? Ti-am spus ca era camerista, si a vrut sa-mi arate ceasul ei, fosforescent. De aia eram sub patura, amandoi. Stii cat de mult imi plac luminitele!

Hai,ca ne-am facut de tot rahatu'.Asa destrabalat cum esti, te iubesc! Vino mai repede, am pus deja masa.In cat timp ajungi? Daca aveam credit, te sunam..Intreaba vecinu' de tine, sa-i zic ca vii azi? Vrea sa beti impreuna un pahar de tuica, cica de pruna.

Si eu te iubesc, veatsa mea!
Poate sta linistit vecinul, eu mai stau in delegatie si noaptea asta... Avem multe sedinte, n-am ce sa fac. Doar stii cat de mult mi-as dori sa fiu cu tine, sa continuam povestea sticlei zburatoare, si sa negociem petele de pe pijama!

| Drimmero a răspuns:

Cum a zis si @Adrian, depinde de persoana, daca imi permite sa fac acest lucru, da, de ce nu? Sunt o persoana sociabila, nu am probleme de socializare, chiar si cu persoanele straine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da

| T0T a răspuns:

Nu.

| R0R0 a răspuns:

Nu prea.

| Florentina9210 a răspuns:

Sa zicem ca.da

| deeeaqq a răspuns:

Nu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pot spune ca da.

| JetBlueJet a răspuns:

Pot spune ca da.
Tu?

| MeForeverAlone a răspuns:

Da. Foarte repede. Am fugit odată de acasă și am ajuns la un centru de minori. Am stat acolo două-trei zile și în timpul ăsta m-am familiarizat cu toți copiii, după o zi mă simțeam de parcă îi cunoșteam pe toți.
,, Omul e făcut să se adapteze repede și ușor" happy

| Blackrose4 a răspuns:

De cele mai multe ori, da.