| chiftelutacrocanta a întrebat:

Te iubesc inseamna mi-e teama sa nu mori?

Răspuns Câştigător
| Speed99 a răspuns:

In secolul 21, nu mai inseamna nimic.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Înseamnă mă bucur că exiști.

| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Mai degrabă "Mi-e teamă să nu te pierd".

| anonim_4396 a răspuns (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Atunci,teama aceasta ma determina sa renunt la iubire? Cum poti sau cat poti trai cu aceasta teama? Iubirea este teama, nu bucurie?

| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Iubirea nu mai e bucurie de prea mult timp.
Nu te poate determina să renunți, doar te macină pe interior până când inevitabilul se întâmplă.

| Drimmero a răspuns (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Iubirea nu exista doar pentru o persoana, iubirea e de prea multe feluri, in general duce la suferinta, dar tot iubirea iti calmeaza suferinta din suflet.

| RAY a răspuns:

Ai o frica ca o vei pe x, e ceva normal asa ceva, viata trecatoare multe florii mor in urma ta si multe florii sunt in lacrimi din cauza ta

| Freya1 a răspuns:

Inseamna ca acea persoana iti ofera niste sentimente unice de bucurie, fericire, dragoste, grija, atractie etc si da chiar si ma bucur ca existi si mi-e frica sa nu te pierd

| Caro34 a răspuns:

Chifteluta apetisanta, tu esti formidabil! Cum D-zeu de gasesti intrebarile astea? "Te iubesc!" nu inseamna ca mi-e teama sa nu mori ci mi-e teama sa nu mor din iubire pentru tine, adica pentru acest magic sentiment despre care si poetii au scris atat! Da, poti iubi pe cineva pana la moarte si oarecum cand iubim avem teama asta ca iubirea noastra se poate oricand termina, daca persoana iubita moare. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si te urasc inseamna doamne ajuta sa mori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiftelutacrocanta... pui niste intrebari de copil de gradinita.
Cu ce le gandesti?
Poti foarte usor sa cauti pe dex...
https://dexonline.ro/text/iubire -Cuvantul Iubire
https://dexonline.ro/text/adora Cuvantul Adora
Bine punctat Zoey55: "Si te urasc inseamna doamne ajuta sa mori?".
Spune sincer cati ani ai chifteluta.

Răspuns utilizator avertizat
| m1dn1gh7 a răspuns:

Intr-adevar, un om fara iubire e un om mort. Poti inflori viata cuiva, poti reda bucuria vietii printr-un "Te iubesc". In situatia ta, ar putea exprima si mila. Te iubesc pentru ca ma tem ca vei muri. Vei muri fara iubire.

| Xelon a răspuns:

Indubitabil.

Întrebări similare