| SweetSacrifice a întrebat:

Te plictisesti? Daca da, raspunde celor 20 de intrebari ale mele.Sunt curioasa sa vad cum sunt alti din jur. Raspunde sincer.
1.Sunteti rasisti? Fiti sincer, de exemplu eu recunosc.Nu imi plac tiganii.
2.Sunteti toleranti fata de persoanele cu handicap? Ati ras vreodata de aceste persoane?
3.Ati batut vreodata s-au ati jignit un coleg doar ca sa fiti respectati, temuti si admirati de altii?
4.Ce parere aveti despre persoanele gay, de o alta culoare, de o alta relgie sau cocalari/pitipoance.
5. Iubire sau bani? De fiecare data in cuvantul iubire trebuie sa existe si o situatie financiara buna in afara de celelalte aspecte care te fac sa te indragostesti? ( In special pentru fete )
6.E normal sa inseli persoana iubita atunci cand te plictisesti/saturi/enervezi de/pe ea?
7.Esti diferit? (Emo, Gay, Tocilar )Cum se comporta lumea din jurul tau? Te simti in plus pe aceasta planeta?
8. Crezi in Dumnezeu? (Daca nu crezi, judeci credinta celorlalti?)
9.Crezi in prietenie adevarata? Ai intalnit prieteni adevarati?
10.Ai pierdut pe cineva drag? Ai depasit situatia respectiva? Ai uitat? Cand te uiti la fotografii vechi cu persoana draga, plangi sau te bucuri de momentele pe care le-ati petrecut impreuna?
11.Esti de acord cu operatile estetice? (In principal :marirea sanilor, buzelor etc.)
12. Minti? In momentul asta ascunzi ceva de o persoana draga?
13.Te inchizi in tine? Ascunzi un secret? Esti introvertit? De ce?
14.Te intelegi bine cu parinti?
15.Te lauzi des?
16.Ai fost vreodata indragostit? (Daca da, descrie printr-un cuvant persoana respectiva )
17.Te gandesti la viitor?
18.Ti se pare urat atunci cand o persoana se imbraca cu haine stramte,fuste scurte, decolteu imens, la scoala, interviu, serviciu? Sau e normal in secolul 21?
19.Ce parere ai de muzica din zilele noastre? Inna,Mandinga, Justin Bieber, One direction etc. Dar de cea veche? Asculti manele, jazz sau rock?
20.Gandeste-te inca o data.Ai raspuns sincer la toate intrebarile?
Nu judec pe nimeni.Fiecare e cum vrea. Vreau sa vad cat de diferiti suntem. Posibil ca o sa ofer si o funda. happy

17 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Foarte tare chestionarul!
Din pacate nu am timp sa raspuns la el : Dar il bag la favorite si revin happy

| thegatekeeper a răspuns:

1. In principiu nu sunt, insa si eu am o oarecare antipatie fata de tigani, dar nu ii bag pe toti in aceeasi oala, desi marea majoritate a acestora este sub orice critica. In afara de chestia asta, nu sunt rasista, ci dimpotriva, ma intereseaza alte culturi si ceea ce tine de subiect.
2. Sunt si nu mi s-a intamplat niciodata sa rad pe seama unei astfel de persoane, cel putin nu imi amintesc (poate cand eram mai mica, insa nu cred ca se pune). Nu vad nimic amuzant in a avea o dizabilitate, e doar o conditie a unui om ca orice altceva.
3. Nu. Mai degraba mi s-au intamplat mie astfel de lucruri in trecut, insa nu intr-o maniera grava. Nu pot sa suport astfel de persoane si tot ceea ce imi transmite un astfel de comportament este o mare nesiguranta din partea acelora care fac asta.
4. In ceea ce priveste orientarea sexuala, nu am nicio problema si pot spune chiar ca sunt "pro" (sunt bisexuala). Nu vad nimic imoral sau gresit in asta, fiecare e liber sa-si aleaga partenerul/partenera. Despre rasism am mai spus la prima intrebare. Eu sunt agnostica, insa accept persoanele religioase, atata timp cat nu incearca sa imi bage pe gat convingerile lor sau cat nu se proclama "detinatori ai adevarului in ceea ce priveste existenta divinitatii" sau alte prostii de genul acesta. Cat despre cocalari si pitipoance, nu pot sa sufar astfel de persoane, insa atata timp cat nu ma deranjeaza in mod direct, nu imi pasa.
5. Aleg banii, fiindca ma intereseaza in primul rand propria persoana si vreau sa imi construiesc mai intai propria situatie financiara (nu am cine stie ce standarde, insa imi doresc un venit mediu care sa ma multumeasca). Cat despre iubire, daca se va intampla sa gasesc o persoana cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda, as incerca o eventuala relatie, iar daca nu, mi-e tot una.
6. Nu consider in regula chiestia asta. Daca te-ai saturat de o persoana, ii spui si inchei relatia, apoi poti face ceea ce doresti. E cel mai simplu.
7. Pot spune ca sunt diferita in destul de multe privinte fata de majoritatea cu care am de-a face in momentul de fata si chiar nu mi-am gasit locul, inca. Cateva diferente: muzica pe care o ascult, interesele mele care sunt considerate mai ciudate (carti SF, horror, filizofie etc., invatarea unor limbi straine care nu intra in programa scolara, desenul, paranormalul, documentare, piercing-uri, tatuaje, chitara etc.), sunt vegana, nu beau alcool si nu fumez, sunt introvertita, nu ma intereseaza sa am tot ceea ce este nou si "la moda", nu sunt disperata dupa haine, nu sunt sociabila, urasc sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba si nu urmez "turma" doar de frica sa nu fiu privita ciudat, ceea ce mi se intampla destul de des. NU ma simt deloc in plus, sunt foarte multumita de persoana mea si asta e tot ce conteaza. Nu ma intereseaza parerea altora.
8. Nu. Sunt agnostica (de fapt, tind putin spre ateism, insa mai trebuie sa imi clarific anumite nelamuriri). Nu ma intereseaza despre religia altora, atata timp cat nu imi baga pe gat "invataturile lor".
9. Nu am intalnit. Exista sanse infime ca o persoana sa intalneasca un prieten adevarat, insa cu siguranta sunt asemenea cazuri.
10. Din fericire, nu.
11. In ceea ce ma priveste, nu mi-as face asa ceva, fiindca sunt multumita de mine asa cum sunt si sincer, nici nu prea imi pasa foarte mult de chestiile astea, decat intr-o oarecare masura. Altii isi pot face si sute, nu ma priveste.
12. Cateodata da, insa nimic de o mare importanta, doar in legatura cu anumite detalii sau fapte, atunci cand nu am chef sa dau explicatii. Cred ca pot sa zic ca ascund ceva de cineva, insa nu este ceva care ar trebui neaparat stiut. In general nu spun prea multe despre mine, fiindca m-am cam saturat de discutii in contradictoriu care nu duc nicaieri.
13. Sunt introvertita si imi place felul meu de a fi. Nu ascund niciun secret, insa consider ca exista subiecte care merita dezbatute, in adevaratul sens al cuvantului si cam detest "small-talk-ul". Imi place sa discut despre anumite lucruri, nu despre propria persoana sau a altora. In general imi place sa fiu singura.
14. Relativ bine. Nu inteleg deloc anumite alegeri de-ale mele, insa sunt foarte multumita ca macar mi le accepta si isi dau seama ca nu este nimic rau in asta.
15. Nu ma laud, insa stiu cand sunt buna la ceva si cand nu ma pricep. Cum spuneam, nu prea vorbesc despre propria persoana, deci in niciun caz.
16. Nu. Au existat cateva obsesii (fiindca nu le pot numi altfel), insa nu am trecut prin asta cu adevarat niciodata.
17. Da, destul de mult.
18. Gasesc destul de aiurea, din perspectiva mea, insa fiecare e liber sa iasa cum vrea, chiar daca exista o multime de situatii in care este chiar nepotrivita alegerea respectiva.
19. Nici nu mi se pare muzica, sau in niciun caz ceea ce ar trebui sa fie muzica. Nu transmite nimic special, versurile, care, de fapt, sunt cateva cuvinte si propozitii titpice (love, baby, my love, the one etc.) care se repeta la nesfarsit pe un ritm creat pe computer fac ceea ce se numeste in ziua de azi muzica sa isi piarda semnificatia originara. Totul este doar ceva scos ca pe banda, pentru a realizat un profit cat mai mare si pentru a "prinde bine". Ascult rock, cu numeroasele lui genuri si subgenuri (heavy metal, death metal, punk, alternative rock, gothic rock/ metal, hair metal, putin black, grunge etc.).
20. Da.

| Holocaust a răspuns:

1.Da.
2.Da.Nu.
3.Pocnesc pe cine merită, şi o fac pentru mine, nu pentru a impresiona pe cineva anume.
4.Mi se rupe, dar la cocalari şi piţipoance iese urât.
5.Nimic.
6.Nu.
7.Normal că sunt diferită.
8.Nu.
9.Nu.
10.Da; da; parţial; nu.
11.Nu.
12.Nu.
13.Da,pentru că asta-s eu.
14.I guess...
15.Nu.
16.Nu.
17.Nu.
18.Da.
19.Muzică actuală suge în mare parte.Prefer pe cea veche:rock, metal, clasică.
20.Da.
*I have no idea what I'm doing*

| UbexFlo a răspuns:

1.Sunt si nu prea.Sunt si tigani de treaba.In generala am avut multi colegi tigani in clasa care nu erau tigani decat la culoarehappy
2.Sunt toleranta(pentru ca sunt o asemenea persoanahappy..cu ceva minor dar totusi.Mi-e mila de toata lumea.
3.Nu
4.In afara de culoare, restul` nu-i suport.
5.Iubire.banii ii faci pe parcurs daca lupti. Daca nu esti in stare, daca iubesti, rezisti pana la urma.
6.NU.Daca te plictisesti, eventual parasesti in cel mai rau caz, si apoifaci ce-ti comanda chilotii.
7. Diferita in sensul ca mi-as dori perfectiunea, sau macar sa vad ca lumea din jur se schimba in bine.Toti imi zic ca eu cred ca tot ce zboara se mananca.
8.Si da si nu..nu stiu ce sa mai cred.
9.Singurul meu prieten adevarat e un baiat cunoscut aici, pe TPUhappy Prietenia virtuala.In rest, nu cred in prietenie adevarata.Majoritatea sunt niste tradatori.
10.Da, un"var" exact de ziua mea dar cand imi amintesc de el, incerc sa imi amintesc mereu lucrurile frumoase si sa-l simt cat mai aproape.happy
11.Cum se face emoticonu`care vomita?
12.Nu mint dar ascund anumite lucruri de parinti pentru ca am si eu partea mea intima ca fiecare. Minciuna nu e acelasi lucru cu faptul ca nu zici anumite lucruri.
13.Tin in mine pentru ca nu exista prieteni adevarati cu care sa vorbesti happy Parintii nu trebuie sa stie chiar totul.Am un iubit caruia ii spun tot, un prieten virtual si o doamna psiholog cu care vorbesc despre de toate happySunt asa pentru ca am fost tradata si nu doar o data...
14.Nu, de fapt, nu chiar..Cam la jumate.
15.Nu.
16.Da.TOTUL(tot ce mi-am putut dori)
17.Da, intotdeauna.
18.E normal in secolul XXI dar fetee nu-si dau seama ca astia mai comunisti ca mine sau ca tine le considera panarame.Si imi cer scuze daca sunt fete pe aici in situatia asta, dar daca vreti sa aratati la toata lumea ce aveti sub haine..nu e de bine.happy
19.Sunt unele melodii care sunt ok si azi, dar nu toate. Justin bieber? Un cocalar dar totusi ii fredonez melodii cand am ocazia.Muzica veche e cea mai buna chiar daca era veche de cand m-am nascut eu.Are cele mai complexe mesaje.Ascult si manele dar mai rar.
20.Da

| Tasya05 a răspuns:

1.Recunosc, sunt big grin
2.Toleranta, uneori si plang de mila lor.
3.Nu.In primul rand pentru ca sunt fata, si ar fi ciudata sa ma bat cu un coleg /o colega.
4.Nu prea ii suport big grin.
5.Sunt fata si, nu ma intereseaza deloc banii. Prima data ma uit la aspectul fizic, si apoi incerc sa cunosc mai mult baiatul big grin.
6.Nu
7.Nu, nu sunt diferita...Sunt normala laughing
8.Normal ca, cred :X
9.Am intalnit decat vreo 2-3 prietenii adevarati.
10. Da, am pierdut o persoana draga. Decateori imi amintesc de el (ma refer la bunicul meu ) plang sad.
11.Nuuu! Trebuie sa fim naturali.
12.Mda big grin
13.Nu, sunt foarte deschisa happy
14.Mmm, asa si asa.Cateodata da, cateodata nu.:@
15.Mda, mai mereu laughing. Trebuie sa recunosc, sunt narcisista laughing.
16.Da, si acum sunt. Cum descriu persoana respectiva? Hmmmm thinking Destept laughing
17.Da, mereu.
18.Pentru ca fac parte dintre adolescenti de 13-14 ani, nu mi se pare nimic ciudat in asta thinkingrolling on the floor)
19.Omg omggg... Justin Bieber =p~ si One Direction =p~ ascult muzica lor, si o ador :X. Mai ales Justinnnn =p~
10. Daaa laughing

| Felys a răspuns:

Raspuns
1- da sunt rasista, detest tiganii
2-imi este mila de persoanele handicapate, cum poti sa razi de asa ceva
3-nu sunt agresiva
4-fiecare isi traieste viata cum doreste, atata timp cat nu se se leaga de cineva aiurea si isi vad de viata lor, este democratie, deci libertate sa traiasca dupa bunul plac
5-iubirea trece prin stomac, nu este suficienta, mai e nevoie si de ceva bani ca sa poata fi fericire deplina
6-nu,cand nu se mai poate e bine sa discuti si sa ajungi la un numitor comun, inselatul nu este o optiune
7-practic toti suntem unicate, deci da, sunt diferita de restul lumii
8-sunt atee, fiecare crede in ce vrea, sau nu crede deloc, este obtiunea fiecarui individ
9-da,am avut norocul ca am o prietena adevarata si respect asta
10-toti pierdem la un moment persoane dragi, din pacate nu scapa nimeni de asta, sigur ca in timp durerea se estompeaza dar nu ii vom uita niciodata pe cei care candva i-am iubit
11-desigur,ca sa fim sanatosi trebuie sa ne simtim bine atat intern cat si extern, deci atunci cand se impune o operatie estetica, si exista posibilitate financiara, de ce nu, e intotdeuna binevenita
12-nu mint in mod fatis, incerc doar sa ascund adevarul prin omisiune
13-nu obisnuiesc sa pastrez secrete mult timp, nu vreau sa ma apese ceva care trebuie sa iasa la suprafata odata si odata
14-da,excelent
15-doar cand este necesar
16-toti am fost, face parte din natura umana
17-continu,trecutul nu se mai poate schimba, dar viitorul trebuie gandit
18-eu prefer lejeritatea, nu imi place sa ma stranga nimic, ceea ce spui tu este provocator si clar nu sunt imbracaminti pentru scoala sau servici
19-este frumoasa muzica noua, si imi plac baladele rock in special
20-da,am raspuns cu toata sinceritatea pentru ca altfel nu obisnuiesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic Da la toate intrebarile... deci cam 80% sunt sincer si cinstit.

| wforweirdo a răspuns:

1. Puţin
2. Nu am râs niciodată de handicapaţi
3. Nu, nu mă prea bat, dar de jignit jignesc, dacă merită.
4. Chiar nu mă interesează dacă o persoană e bisexuală, straight sau gay. Cocalarii şi piţipoancele mă enervează, iar cu persoanele de altă religie n-am nicio treabă, atâta timp cât nu mă sâcâie şi pe mine cu treaba asta, gen "creştinismul e calea cea bună!" şi din alea.
5. Mhmm, sunt minoră, stau cu ai mei, nu mă interesează câţi bani are x. Şi şi dacă eram majoră, tot nu mă interesa.
6. Nu.
7. Nu sunt nici emo, nici gay, nici tocilară. Atâta tot că nu ascult clubăreli, mă mai întreabă lumea " tu chiar nu asculţi house? chiar nu simţi nevoia să asculţi niciodată o piesă de club?" sau se tot miră că nu mă îmbrac ca o piţipoancă, pardon, ca o "domnişoară". Şi nu, nu mă simt în plus.
8. Nu cred în dumnezeu, şi cum am mai spus, nu-mi pasă dacă alţii cred sau nu, atâta timp cât nu încearcă să mă schimbe şi pe mine.
9. Prietenie adevărată... mhm. Nu ştiu. Am o singură prietenă în care am 100 la sută încredere.
10. Nu
11. Nu mă interesează, fiecare face ce vrea.
12. Uneori îmi mai mint şi eu părinţii, ca orice copil.
13. Nu am secrete, dar de obicei nu îmi place să vorbesc despre problemele mele cu alţii.
14. Mda, dar mă cert mult cu mama din nimicuri. Ea nu ştie de glumă.
15. Nu
16. Îndrăgostită nu, îmi ia cam mult timp să am încredere într-o persoană.
17. Daaa
18. Apăi, pipiţe.
19. Oribilă. Nu ascult aşa ceva. Ascult rock, uneori şi jazz, dar rar.
20. Dea.

| TreiSurori a răspuns:

Eu nu pot raspundecrying

| TreiSurori a răspuns:

1.Nup.
2.Nup

3.Da

4.Gay=e fundu` lor, nu imi pasa atata timp cat e la ei in curte nu la mine.
de o alta culoare= no problem at all
de o alta relgie=eu cred ca exista un singur Dumnezeu, ca se numeste Allah, Dio, Buda sau mai stiu eu ce, este acelasi.
cocalari/pitipoance=ii urasc din tot sufletul.

5. indipendenta, fiecare cu banii lui.Ca mai vrea el sa imi faca un cadou o data/doua pe luna sau ca vrea sa imi cumpere un trandafir intr-o zi obisnuita e altceva. La fel as face si pentru el.
Deci iubirea.

6.Normal este sa discuti cu acea persoana si sa incerc sa REPARI ceea ce e stricat si nu sa IL ARUNCI!

7.Toti suntem diferiti in felul nostru sa stii, lumea ma considera pitipoanca pentru ca port ruj nud(roz) machiaj si haine scumpe.Dar chiar nu ma intereseaza, eu ma respect.
toti ne simtim in plus, am vrea o singura planeta pentru noi doar cu persoanele care le vrem/iubim, apoi cand persoana aceea
isi bate joc de tine sa o arunci in spatiu.
8. Cred in mai multe chestii, poate par naiva dar nu ma intereseaza. Cred ca cineva ne-a creat si ne-a dat ceea ce meritam. Deci da cred in Dumnezeu.

9. Apara`ma doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur. Prietenii adevarati au trait lucrurile pe care le-ai trait si tu, grele si dureroase, NU cei care au auzit de ele. Nu cred in prietenie adevarata, nu exista in afara de familie.

10.Am pierdut-o pe mama la 10 ani. Inca plang si imi e dor de ea, de lucrurile pe care le-am facut impreuna si mi-as dori sa le repet
dar nu este posibil. Multumesc mamei vitrege ca este de treaba si ma mai ajuta putin happy.

11.Nu,decat daca este cazul (cancer, tumoare etc)

12. Sincer, mint.Dar ca sa apar persoana draga. (nu e vorba de inselat sau altceva, e vb de familie)

13. Uneori ma inchid in mine. Nu ascund nici un secret.

14.Nu mereu.

15.Nu

16.Dap,sunt indragostita chiar acum. Este simpatic, gelos si iubitor. Exact cum imi place.

17.Ma gandesc la prezent, prezentul ne ofera viitorul.

18.Sunt prea multe reguli si prea putini le respecta. In ziua de azi nimic nu mai multumeste omul, inainte se rugau ani, luni intregi sa vina ploaia iar acum o injuram
de mama focului :-s. Cea care se imbraca in halul ala este o c.u.r.v.a

19.As fi preferat sa traiesc in anii 30-40-50 unde exista muzica buna.Muzica pe gustul meu. Jazz, blues, indie, alternative rock.

20.Foarte sincer.

| papusica987 a răspuns:

1. DA SUNT! urasc tiganii
2. Sunt toleranta.(mai si radstraight face)
3.Nu
4.Fiecare are dreptu sa fie cum vrea, negrii imi plac:d..cu cocalari si pitipoancele nu am treaba.
5.Si iubire si bani.(mai mult iubire)
6.NUUUUU!
7.Nu e cazul meu
8.Cred dar nu cred ca e asa cum spun ei(povesti.chatterbox)
9.Sincer nu preastraight face
10.am pierdut..cand ma uit la poze plang si imi e inca ft greu chiar daca a trecut mult timp.
11.Da sunt de acord.
12.Cred ca toti avem unele secrete.
13.Nu
14.Da,mai sunt si certuri.
15.Nu
16. 2 cuvinte (SUFLETUL MEU)
17.SIGUR
18.Fiecare se imbraca cum vrea
19.Ascult jazz imi place, uneori mai ascult si manele vechi.
20.Da

| Vegah a răspuns:

1. Nu-mi plac ţiganii.
2. De râs nu am râs, dar nu cred că aş putea să stau mult în preajma lor.
3. Da.
4. Sunt gay, deci nu au cum să mă lase rece persoanele ca mine. Cocalarii sunt peste tot şi sunt indiferent faţă de ei. Cu negrii nu am nimic. Sunt ateu, nu prea-mi plac persoanele religioase.
5. E greu de ales, depinde de multe lucruri. Dragostea nu durează pe vecie cum nici cu banii nu poţi cumpăra orice.
6. Nu e normal, normal este să pui punct relaţiei dacă te plictiseşti.
7. Am zis la punctul 4. Nu mă simt marginalizat fiindcă nu las să se vadă latura asta a mea.
8. Nu cred în Dumnezeu, judec credinţa celorlalţi fiindcă mi se pare un lucru esenţial să ai logică şi să poţi gândi singur.
9. Da, există prietenie adevărată. Am prieteni care nu m-au lăsat niciodată şi mă îndoiesc că o vor face.
10. Mi-am pierdut un prieten din copilărie. A fost greu să trec peste, dar m-am acomodat.
11. Sunt de acord atunci când e vorba de o persoană care a avut un accident.
12. Da, mint foarte mult.
13. Sunt introvertit fiindcă nu cred că societatea m-ar accepta aşa cum sunt.
14. Da, dar nu cred c-o să fie aşa pentru multă vreme.
15. Nu.
16. Heh, de câte ori... Nu pot să descriu doar printr-un cuvânt.
17. Sincer, nu prea.
18. La un interviu / la şcoală mi se pare deplasat.
19. Nu-mi place muzica din zilele astea (cea care e la radio). Ascult melodii cam din perioada '80 - '00.
20. Da.

| ChalkOutline a răspuns:

1.Nu, sunt totusi persoane.
2.Nu cred ca am ras, nu mi se pare amuzant. Ce ar trebui sa fie amuzant?
3.Nu. I'm weak.
4.Persoanele gay sunt OK.De alta culoare OK.De alta religie OK.Cocalari OK, atata timp cat asculta muzica cu casti.
5. Iubire. In cuvantul iubire trebuie sa existe o persoana care sa tina la tine cu adevarat.
6.Atunci cand te plictisesti/saturi de persoana iubita, te desparti de ea. Atunci cand te enervezi pe ea, incerci sa te calmezi si sa clarifici lucrurile.
De obicei oamenii inseala din cauza ca cealalta persoana nu mai e preocupata de ea si se simte singura. Cauta afectiune in alta parte. Alteori, asa sunt ei.
7. I'm a freak. Nu ma simt in plus, doar nu-mi gasesc locul. Lumea..nu stiu.
8.Nu stiu, cateodata ma indoiesc. Nu i-as judeca din pricina credintei lor.
9.Cred. Am intalnit o prietena care merita tot ce e mai bun.
10.Nu stiu la ce te-ai referit in "a pierde". Nu mi-a decedat nimeni drag, in schimb, persoane dragi au plecat din viata mea. Cand imi amintesc, ma intristez.
11.Nu, deoarece nu sunt chestii naturale.
12.Da.
13.Da, deoarece imi ia mult sa las pe cineva sa se apropie de mine. I'm afraid to get hurt. And I don't like to stay close to anothers.
14.Nuprea.
15.Eu? Laudat? E o lauda in a spune ceva rau despre sine? Daca da, ma laud.
16.Da. PERFECT.
17.Da. Sometimes I'm scared.
18.Nu comentez.
19. ROCK. Nu-mi place muzica din zilele noastre, sunt invechita, ador vechiul.
20.Din cate stiu, da.

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

1. Nu sunt rasista.
2.NICIODATA!
3.Nu sunt genul.
4.Mie sincer nu mi se pare sa fii gay.
5.Ei bine...As alege iubire..Niciodata nu as fi cu un barbat pentru bani.
6.Nu. E mai normal sa ii spui direct ca nu mai simti nimic pentru ea.
7.Nu. Nu sunt diferita. Oamenii din jurul meu se comporta normal. Nu ma simt in plus.
8.Cred in Dumnezeu.
9.Prietenii adevarati nu o sa existe niciodata. Pana la urma tot ce certi cu ei. (pararea mea)
10.Nu am pierdut. Si ma bucur!
11.Nu prea sunt de acord, pentru ca pot duce la multe riscuri si alte chestii.Eu nu mi-as face decat daca as avea o problema grava.
12.Cateodata mint.Dar acum nu am mai mintit cu nimic happy.
13.M-am inchis mai demult...Am avut un fel de depresie, ma simteam ca nimeni nu ma asculta si alte chestii.Dar acum, nu!
14.Da.
15.Nu.
16.Da. Un coleg, David.
17.Da.
18.La scoala nu. In general nu sunt impotriva fusterlor strampte si scurte. Dar nici exagerat!
19.Mi se pare ca era mai buna muzica de mai demult, adica acum exista melodii chiar foarte nasoale...Dar unele sunt chiar bune.
20.Da! Am raspuns sincer!

| ILoveYouSoMuch a răspuns (pentru ILoveYouSoMuch):

2. Niciodata nu am ras de o persoana cu handicap am vrut sa zic.

| SlashGashTerrorCrew a răspuns:

1.nu sunt... eu nu am treaba cu nimeni atata timp cat nici acea persoana nu ma jigneste.

2.nu am ras si nu voi rade never de aceste persoane

3. nu, never

4. nu am nimik..fiecare e cum vrea.

5. pe primul loc ii iubirea...bani poate pe lovu 2 sau 3.

6.nu

7.cei mai multi se comporta ciudat cu mine...ma striga emo, satanista, eteista..etc si da ma simt straight face

8. eu nu cred, dar nu judec.

9. nu prea cred...

10. cateodata plang...

11... nu stiu...da eu nu cred ca mi-as face.

12. ascund multe lucruri, dar nu de persoane dragi pentru ca nu am asa ceva...

13.da...si motivul nu vreau sa-l spun aici....imi pare rau.

14. nu prea...

15.nu

16.nu

17. cateodata

18. mie una nu-mi place sa ma imbrac asa, dar daca altora le place nu am nimic in potriva

19. eu ascult rock ( si alte genuri ca electro-pop si crunkcore ) si nu am nimic nici cu muzica dance si astea...

20.da.

| Negara_Sophya_1995 a răspuns:

1.da
2.nu
3.nu ca eu si fara sa fac asta sunt respectata...
4.sunt oameni ca toti noi nu am nimic contra lor sa sa ii ignor de genu acesta
5. iubire, baiat care il iubesc nu prea are bani insa asta nu conteaza conteaza pentru mine ca el sa ma iubeasca...
6.nuuuu
7...
8. cred si nu am judecat pe nimeni nicikind
9.nu cred ca exista...
10.nu am pierdut pe nimeni
11.nu
12.eu sunt o persoana inchisa in sine nu spun la nimeni nimic
13.da ma inchid in sine, am si nu numai un secret, nu sunt, toar ca nu vreau sa fiu criticata sau sa imi spuie ca sunt egoista
14.nu eu mereu ma cert cu ei
15.nu nu imi place sa ma laud
16.da,unica
17.des
18.e normal in secolul 21
19.ascult manele uneori si rock dar de muzica din zilele noastre imi place mult happy
10.dawinking