Eu zic ca e posibil sa te indragostesti de o astfel de persoana.Cred ca o astfel de atasare e mai trainica, avand in vedere ca traim intr-o lume in care aspectul fizic conteaza foarte mult. Discutand mai mult cu o persoana, incepti sa o cunosti, sa intelegi modul ei de a gandi, de a actiona, cumva te indragostesti de personalitatea ei.Ideal ar fi ca relatia creata sa continua si in viata reala, nu numai in spatiul virtual. Daca persoanele in cauza pot avea o relatie care sa constea in mai mult decat discutii pe mess, eu zic ca e foarte bine si acei oameni ar trebui sa se considere foarte norocosi!
Te poti indragosti. dar nu se cheama chiar ca te -ai indragostit de persoana.ci de modul sau de a gandi si te bucuri de afinitatea modului vostru de a gandi. dar totul trebuie completat cu intalnirea fata in fata. daca treceti si de proba asta va puteti chema o pereche norocoasa.bafta
Eu cred ca te poti indragosti, dar putin mai greu.Adica dragostea, este doar o senzatie de atasare. Oricum, daca cu timpul, v-ati vedea fata-n fata ar fi ceva mai bine.Stai linistita ca timpul le rezolva pe toate si daca e ca tipul acela sa fie pentru tine si cu distanta si fara distanta tot al tau va fi si daca nu, viata merge inainte.
Bafta in continuare!
Bineinteles ca te poti indragosti.:D De ce sa nu poti... Te'ai indragostit de felul lui de a fi, de personalitatea lui, nu de imaginea. E bine. Cu timpul o sa ajungeti sa va vedeti. http://www.trilulilu.ro/Val3NtYn0/5b31949530ac5f. Asta este povestea mea :-
Se poate. Mai ales cand gasesti la o persoana majoritatea calitatilor pe care le cauti. Dar ca sa vorbesti de o relatie si de iubire in adevaratul sens nu poti decat dupa ce apare si o prima intalnire.
anonim_4396 întreabă:
simplaexistenta întreabă: