anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te poti casatori la distanta?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sigur, cu conditia ca distanta sa fie mai mica decat incaperea in care sunteti amandoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Legea spune, în fața ofițerului stării civile.

| lpavel a răspuns:

Binenteles ca NU! Ce intrebare mai e si asta? laughing

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Eram curios daca toate s-au mutat online, poate se muta si nunta pe zoom cu primarul

| oglindasultanului a răspuns:

Ce glume aveti unii. Probabil se poate, la cei care ii casatoresc parintii cand sunt mici, si ei nu se mai cunosc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puteți să faceți întâlnire pe Zoom și să semnați actele virtual. Nu cred că e posibil din punct de vedere legal, fapt ce nu mi se pare neaopărat corect. Numai "puteți săruta mireasa" nu e realizabil, dar ce mare chestie? Stați și nepupați. Nu vă mai trebuie nici lăutari, partajați un playlist de pe yt. Fiecare poate să mănânce la el acasă, nu tu mizerie, nu tu bătaie de cap, invitația o trimiteți pe mail, deci mai puțini copăcei masacrați... Dacă trebuie să faci o declarație și ai emoții, scrii acolo în chat că nu-ți merge microfonul și scapi nepedepsit. Eu văd doar avantaje.

Totuși, nu cred că se poate avea pretenția la bani sau cadouri de nuntă în condițiile date. Poate doar dacă vorbiți cu o firmă de curierat să le livreze oamenilor mâncare acasă. Să nu vă întindeți cu numărul de invitați, că blocați toată industria delivery și nu mai are cine să-mi livreze mie kurtos.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde mai pui că și copii se pot face mai nou de la distanță. Bârbatul colectează sâmânța, o conservă în container cu azot lichid și o trimite. ( Așa se livrează și de la armăsari de rasă la herghelii, ceva de genul).

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Atunci doar legea stă în calea "fericirii" oamenilor laughing

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, stă în calea fericirii de tip online.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Of, da, e doar o iluzie sad O să modific răspunsul și o să pun fericire între ghilimele.

Întrebări similare