Imi displace profund omul Adrian Paunescu dar imi par foarte bune multe din poeziile sale.
Imi place ca fostul meu prieten ma ignora pentru ca asa pot sa il uit mai usor?
Il dispretuiesc pe tatal meu pentru ca nu s-a interesat de mine deloc si nu m-a cautat de 13 ani, dar admir felul in care a razbit in viata, a devenit un foarte mare om de afaceri in alta tara, pastrandu-si in acelasi timp coloana vertebrala dreapta. E un contrast de sentimente... a esuat in fata mea ca parinte, dar are toata admiratia mea ca realizare pe plan socio-economic.
Hmm. la persoana care nu imi place . imi place faptul ca e mult mai indrazneata si mai tupeista decat mine si de aia cred ca lumea o place...
Interesanta provocare
mda.ma cam enerveaza multa lume altii din simplu motiv ca nu-mi place mie infatisarea lor, iar altii/altele din cauza felului lor de a fi, caracter.
mult de tot ma enerveaza o fata de la mine din cls caruia nu-i pot gasi ceva anume sa-mi placa la ea.ma enerveaza in tot ce face
dar ca sa-ti fac pe plac iti zic si una cum ti-ar lace tie sa auzi
ma enerveaza profu de romana dar imi place de el ca e foarte inteligent si stie ft multe si nu doar fiindca e profesor e baiat destept si citit