| pufu :* a întrebat:

Te provoc sa spui ceva ce iti place despre o persoana care nu iti place laughing; x; x funda la cel mai bun raspuns big grin

7 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Imi displace profund omul Adrian Paunescu dar imi par foarte bune multe din poeziile sale.

| Ramonaaaa a răspuns:

Imi place ca fostul meu prieten ma ignora pentru ca asa pot sa il uit mai usor?thinking

| Contrast a răspuns:

Il dispretuiesc pe tatal meu pentru ca nu s-a interesat de mine deloc si nu m-a cautat de 13 ani, dar admir felul in care a razbit in viata, a devenit un foarte mare om de afaceri in alta tara, pastrandu-si in acelasi timp coloana vertebrala dreapta. E un contrast de sentimente... a esuat in fata mea ca parinte, dar are toata admiratia mea ca realizare pe plan socio-economic.

| DiDi a răspuns:

Imi plac ochii ei/lui.happy

| Диана a răspuns:

Hmm.thinking la persoana care nu imi place laughing. imi place faptul ca e mult mai indrazneata si mai tupeista decat mine si de aia cred ca lumea o place...thinking

| iauru a răspuns:

Interesanta provocare
mda.ma cam enerveaza multa lume altii din simplu motiv ca nu-mi place mie infatisarea lor, iar altii/altele din cauza felului lor de a fi, caracter.
mult de tot ma enerveaza o fata de la mine din cls caruia nu-i pot gasi ceva anume sa-mi placa la ea.ma enerveaza in tot ce face
dar ca sa-ti fac pe plac iti zic si una cum ti-ar lace tie sa auzi
ma enerveaza profu de romana dar imi place de el ca e foarte inteligent si stie ft multe si nu doar fiindca e profesor e baiat destept si citit

| YourMother a răspuns:

Imi place ca se face de ras toata ziuabatting eyelashes

Întrebări similare