anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans! tare sint curios cine a conceput acest text si in urma caror studii!? Ia uitati ce spune dexul : "Puncte de suspensie sau puncte-puncte = semn de punctuație constând din trei (sau mai multe) puncte (I 1) așezate în linie orizontală, folosit pentru a arăta o întrerupere în șirul gândirii, al acțiunii sau o omisiune dintr-un text reprodus " ...scrie ceva de diluat de robotel? Doamne! In ce lume traim? Chiar daca este :"Un proiect FreeRoad sustinut de F5 si TreeWorks " ma asteptam la mai mult!

Răspuns Câştigător
| JoJo a răspuns:

Pe mine una ma dispera robotelul asta! e pretentios tare, cu nimic nu e de acordthinking
Cred ca mai frustrat e el decat noilaughing

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Astea sunt chestii de organizare interna a site-ului, probabil il doare rau capul pe robotel de la punctele de suspensie si ar putea lua foc si stunci ce ne facem fara el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si chestiile interne?! trebuie sa ne provoace noua dureri de cap?

April
| April a răspuns:

Chiar daca d. p. d. v. ortografic ai dreptate, s-ar putea sa fie vorba despre o chestiune tehnica.Nu stiu.Insa nu aceasta e cea mai mare crima pentru lumea in care traim!

cami
| cami a răspuns:

Ce amuzant e robotelul laughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dă în judecată roboţelul. Mesajul e pentru cei care au cât de cât simţul umorului...ai intrat frustrat în noul an?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragut robotelul ala. Corecteaza si unde nu trebuie corectat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raul9004 / Ai o problema? Daca nu ai ce spune te poti abtine de la comentarii! Nici nu ai haz!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Am multe probleme, dar nu asta e ideea. Dacă te-a putut enerva roboţelul eu te pot enerva şi mai tare, dar nu acesta mi-e scopul.
Aşa că te las în pace şi îţi doresc un an nou fericit!