| dayanaa a întrebat:

Tehnici de invatare? mie imi place sa invat logic, fac scheme pentru a putea retine usor. voi?big grin

3 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Muzica in fundal (asta nu inseamna ca ascult Enya), 2-3 materii in acelasi timp si preferabil si cu o cafea in fata.

(in mod ironic, eu invat cel mai bine in conditii in care altii ar lua-o razna.)

Fiecare invata cum poate si cum ii convine. pana la urma daca nu vrei sa inveti orice conditii ai avea nu vei putea sa faci nimic.

Have Fun

| Shatteredx a răspuns:

"Dati frau liber imaginatiei si jocului combinator"

Asocierile happy Eu cand nu pot retine ceva, incep si mazgalesc pe un caiet in timp ce-mi repet. Functioneaza.
Daca trebuie sa invat o formula gen
jm 45 = xc - 35 inlocuiesc J cu Jigodie sau un cuvant mai batator la ochi M cu Mortaciune laughing si 45 e varsta la care o sa mor eu. Deci am memorat JM 45 foarte simplu. Cand ma gandesc la formula ma gandesc la Jigodie si la mortaciune si la varsta la care mor. FORMULA INVATATA! :d

| AlexxaX a răspuns:

La fel. Daca preferi alta varianta iti recomand sa repeti lectia cu voce tare de vreo 10 ori apoi scrie pe o foaie sa vezi ce ai retinut. Dupa, compara cu ce este in caiet si asa vei vedea la ce trebuie sa mai repeti. Alta metoda ar fi sa pui pe cineva sa te asculte dupa ce citesti de cateva ori lectia. Eu le folosesc pe toate 3... [adica si logic, si cu foaia si cu ascultatul de alta persoana]