Daca cunosc proprietarul si stiu ca este sarac atunci cu siguranta ii restitui dar daca nu-l cunosc norocul meu. Consider ca este un noroc si ii folosesc ca si cum ar fi ai mei. Cu atitea probleme pe cap sunt bine veniti
Cu atatea probleme sigur as pastra eu banii.Nu as avea timp sa ma gandesc daca e bine sau nu, daca e sarac proprietarul sau nu.Sa fim seriosi, rari sunt cei ce inapoiaza un lucru gasit.Nu e frumos, dar e sanatos! Si in plus, de ce nu a fost atent cel ce i-a pierdut? Odata ce avea o suma mare de bani, trebuia sa aiba grija.Deci clar, ii pastrez!
Ai actele propietarului; intampator e buna prietena a carui copil ar de suportat o operatie grea; banii au fost imprumutati din banca cu mari efortur
Sunt om si m-as gandi:"Mai omule, rau imi pare de tine dar si de mine imi vine sa plang!"...Nu e o metoda prea ortodocsa, dar na, fiecare lupta pentru el in ziua de azi...
I-as pastra As crede ca fiind intr-o asemenea situatie nu i-am gasit chiar intamplator, a fost destinul
Orice om cu mintea intreaga, a da banii inapoi. Cum a mai spus a actele propietetarului. Deci stiii unde sa- gasesti. Unde mai pui ca ca are un copi de operat.
Daca sunt banii unei prietene pe care i-a imprumutat de la banca cu mari eforturi si copilul ei trebuie operat, eu zic sa ii inapoiezi banii. E un copil.Asa e mai bine.
Solutia de mijloc.Ma duc cu banii la casa respectivei persoane si ii explic situatia si ii cer ajutorul si daca e un om bun ma va ajuta daca nu ma voi descurca eu cumva
I-as returna, fara dar si poate... dar asta in cazul in care as cunoaste propietarul, daca nu as stii ai cui sunt banii, cu siguranta i-as pastra, i-am gasit, nu i-am furat!