| DuddăBântuită a întrebat:

Test la istorie azi :O! Cum pot sa invat cel mai bine?; 3

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

Superb laughing. chiar nu stiu ce sa iti zic... depinde acum si de cum ai lectiile in caiet, daca sunt organizate etc. spre exemplu profa mea de istorie preda ca c*ru. nu pot sa invat din caiet, asa ca manualul ma ajuta. eu zic sa iei caietul, sa citesti lectiile si sa incerci sa le retii. nu le invata mecanic, nici cuvintele nici anii, altfel o sa iti fie mai greu cand o sa incerci sa ti le amintesti. retine semnificatiile cuvintelor, nu cuvintele in sine.

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Citeşti de câteva ori lecţia şi apoi scrii pe o foaie ideile principale. Faci o legătură între ani şi diferite zile ca să'ţi aminteşti uşor.
Succes!

| Nolkyz a răspuns:

Abia acum te-ai apucat? naspa de tine laughing

| DuddăBântuită explică (pentru Nolkyz):

Dracu stia ca am eu azi test laughing mi-a zis o colega in ***; 333

| Nolkyz a răspuns (pentru DuddăBântuită):

Superb laughing. chiar nu stiu ce sa iti zic... depinde acum si de cum ai lectiile in caiet, daca sunt organizate etc. spre exemplu profa mea de istorie preda ca c*ru. nu pot sa invat din caiet, asa ca manualul ma ajuta. eu zic sa iei caietul, sa citesti lectiile si sa incerci sa le retii. nu le invata mecanic, nici cuvintele nici anii, altfel o sa iti fie mai greu cand o sa incerci sa ti le amintesti. retine semnificatiile cuvintelor, nu cuvintele in sine.