Și fără acel test sunt conștientă de faptul că sunt o persoană extrem de impulsivă.
Toată aceasta impulsivitate se consumă în mine, încerc să nu ofer atenție gândurilor negative, precum și a persoanelor care antrenează toate acestea în mine.
Https://www.youtube.com/......tps?/watch
Richard Dawkins - Astrologie (traducere RO)
Da, alta mizerie si horoscopul si zodiacul, de cate ori nu mi s-au promis munti de bani la zodia mea, m-au dezamagit. Glumesc, niciodata nu am crezut in asa ceva, mai sunt copilele alea care se intreaba 'hmmm, oare ce zodii se potrivesc pentru o relatie?'' ''Oare racul si scorpionul pot face un homar daca se casatoresc?"
1. DA
2. Sunt spontan, deci da, prea multa planificare poate da peste cap totul
3. Da
4. Mi se mai intampla
5. De fel mi-e lene sa merg la cumparaturi, daca ma apuca o nebunei sa vad ca nu-mi mai plac hainele pe care le am, merg intr-o zi sau 2 sa-mi cumpar, pot sa zic ca e de moment
6. Ohooo, cand vine pofta de shaorma, mici, hamburgeri si d-astea nu stau pe ganduri.
7. Da
8. O data mi s-a intamplat cu o camasa sa o cumpar si o port de maxim 2 ori, si cu o pereche de pantaloni pe care i-am purtat o singura data la o petrecere si apoi nu-mi mai placeau
9. Da
10. Nu am de unde sa stiu ca le voi regreta, ma gandesc mai bine unde sunt invitat si cam ce persoane vor veni
11. Ma gandesc mai intai la ce vreau sa fac, logic
12. Cu cateva zile inainte, imi adun cateva persoane si aia e, nu stau ca altii sa rezerv cu 1 an inainte
13. Daca e ceva foarte important ma gandesc la ele, depinde de situatie, as vrea mereu sa am solutia la toate
14. Da
15. Nu prea am unde la mine, am mai organizat, de fel organizeaza altii petreceri spontane si tot sponatan am venit la ele
1- Nu ma plictiseste rutina, la nesfarsit rotesc pasiunile si nu am treaba.
2 - Nu, neaparat, de multe ori fac cum simt fara sa stiu dinainte ce voi face. Nu planific ca nu se stie daca la momentul planificat am chef sa fac acea chestie sa am placere.
3 - Da, imi organizez repede mintea.
4 - Da, s-a intamplat sa actionez la impuls si sa regret apoi.
5 - Nu cumpar haine la imboldul momentului.
6 - Mancare cumpar doar daca am pofta de chestia aia, nu la moment.
7 - Da, s-a intamplat sa cumpar chestii care nu mi le-am mai dorit dupa scurt timp, ma bucura doar ideea ca, cumpar ceva si ma voi bucura dar nu era asa.
8 - Nu am cumparat haine pe care nu le-am imbracat.
9 - Nu am cumparat carti pe care nu le-am citit niciodata.
10 - Nu accept invitatii pe care apoi sa le regret.
11 - Pot intra in incurcatura daca nu gandesc cand fac ceva, s-a mai intamplat dar nu des.
12- Pregatirile pentru vacanta se fac cu ceva timp inainte, bilete, locatie, dar in rest las chestiile sa curga de la sine acolo.
13 - Gandesc ceva inainte sa iau o decizie majora ca nu ne jucam cu asa ceva.
14 - Nu apreciez oamenii dupa prima impresie, astept sa cunosc mai bine acea persoana.
15 - Nu organizez si nu am organizat niciodata petreceri ca nu prea ma atrag, dar nu stiu daca mi-ar place daca le-as organiza spontan.
14 -
La aproape toate raspunsul e da.(nu stau sa mai scriu raspunsuri pentru fiecare, am raspuns oral)
OrIcum stiam ca sunt o persoana impulsiva.
Am fost binecuvantat cu impulsivitate si indecizie.Combinatia perfecta pentru a lua cele mai proaste decizii
Voi raspunde cu DA sau NU, fara explicatii.
1.Nu
2.Da
3.Da
4.Nu
5.Nu
6.Nu
7.Da
8.Da
9.Da
10.Nu
11.Da
12.Nu