Ce sa faci cu Miorlata? Lacazette a venit,, a venit si cel mai bun fundas stanga din Germania, adica Kolašinac, trebuie sa vina si Mbappe si avem efectivul sa ne batem de la egal la egal cu oricine, eu am incredere in 'new Arsenal', speranta moare ultima.
Ne intalnim in penultima etapa, presimt o lupta dusa pana la final, mi-ar place sa cred ca vom lua titlul dupa o victorie la voi acasa,, precum ultimele 2 titluri castigate acolo
Bwhahahahaha... vine la Real sau la camile, tu nu stii ca Wenger e in discutie cu familia lui? E foarte apropiat de Henry 2, el e alesul, cel care va readuce prospetime tunarilor mei.
Cu alde Leganes si cu Betis e normal sa dai cate cuprind, alea nu au aparari, au doar jaloane.
Mare noroc, numai tunar sa nu fii in momentele astea, doar cand iti amintesti de ultimele sezoane, iti vine sa-l injuri iar,, dar asta este fotbalul, trebuie sa ai rabdare cu echipa, dar cata rabdare sa mai ai? Sunt dispus sa astept destul pana la urmatorul titlul, satisfactia o sa fie infernala.
Utd cred ca tot la locul 6 se bate, undeva cu Everton, dar e cam pr0asta miscarea facuta de 'caramele', i-au dat rivalei de clasament atacantul)))))))
Fosila de Rooney la Everton, mor de ras.
Aha, asa cum a trecut ca in fiecare meci,, il tin fundasii nostri in buzunar de nu mai stie de el, i-am batut in 10 oameni pe astia in ultima etapa...
Eu cu Utd abia astept duelurile care vor fi de lupta, pe 2 decembrie e meciul de pe Grove, trebuie sa incepem seria de derby-uri cu dreptul, victoria e singura care conteaza, va da Mbappe de nu puteti duce.
Bwhahahahahaha...e clar ca e zisa la caterinca asta.
Ce sa caute Utd, Spuds si Liverpool mai sus de noi? Arsenal pe 6? E rezervat deja de voi acest loc, noi suntem fruntasi, 2018 o sa fie cu noroc pentru suflarea tunarilor, luam campionatul,, toata Londra o sa fie afara atunci!
Https://en.wikipedia.org/......C._rivalry
Aici istoria rivalitatii,, daca te pasioneaza subiectul.
Intr-un fel da, as vrea sa traiesc o viata de vedeta. Mi-ar place pentru ca as fi o voce si un model de urmat pentru unii.
Eu sunt o persoana simpla, nu prea stiu ce m-ar ajuta sa fiu faimos, mi-ar place sa fiu faimos prin a fi un psihiatru recunoscut in toata lumea. Dar... Sunt doar vise
Nu mi-ar plăcea să fiu faimoasă, dar mi-ar plăcea să mi se aplice:„work hard until you don't have to introduce yourself„, adică să-mi fie recunoscute meritele pentru ce o să fac
Da, mi-as dori sa fiu o vedeta pentru adulti, sa apar la stiri, sa ma salute lumea pe strada, sa-mi ceara autografe.
Ahh, ar fi frumos.
Https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......568373.jpg
Da, datorita efortului pe care il depun atunci cand lucrez la visul meu
FrumoasaTa întreabă:
MadaAwwr întreabă: