La inceput da, dar apoi ma linistesc si cred ca s-ar terminat si cu mine
Mie nu, poate as fi surprins(depinde de moment...etc) dar frica nu mi-ar fi.
Dupa moarte e viata, si e novoie dupa ce ai citit asta sa ma comentezi cu niste prostii ateiste, stiu ca dupa ce murim ne reincarnam din nou.
Nu frate, o aștept. Am niște fursecuri pregătite mereu.
Probabil m-aș plimba printre mașini cu căștile în urechi scriind mesaje.
"Dupa moarte e viata " - Cum ai ajuns la concluzia asta?
"si e novoie dupa ce ai citit asta sa ma comentezi cu niste prostii ateiste" - Nu-s ateu, insa daca as fi fost, de ce mi-ai fi considerat "ideile" proaste? si de ce mi-ai fi interzis sa mi le expun?
"ca dupa ce murim ne reincarnam din nou." - O alta concluzie, la care ai ajuns cum?
Dupa citirea unor carti filosofice, fiindca m-a inferesat foarte tare subiectul
respectiv. Sa ma scuzi, am parut putin aiurea, pur si simplu ma enerveaza pacatosii pesimisti care spun ca dupa moarte nu-i nimic, ca ne mamanca viermii etc. Oricum, corpul fizic este doar un invelis pentru suflet.
Nu-s nici pacatos pesimist, ca sa numai existe confuzii...sa zicem ca-s un fel de agnostic.
Si daca ti-as spune ca dupa ce murim, se creeaza o alta realitate(sau poate era deja creata) paralela si tot asa, la nesfarsit?
"Dar daca ai afla ca esti nemuritor cum s-ar schimba viaţa ta stiind lucrul?" - La asta nu raspunde nimeni observ.
As acepta raspunsul pentru ca orice e posibil, numai nu versiunea ateistilor.
Atunci nu e totul posibil, ateii de obicei promoveaza ce sustine stiinta..insa nici stiinta nu are raspunsuri la toate
Ce...de ce sa nu sper la o reincarnare? Poate am norocul si sunt baiat in ala viata.
Sigur sigur, si eu conform nu stiu carui test, am fost florareasa (prin 1700 nu stiu cat).
Am facut si eu teste, si stii care a fost raspunsul?
"intr-o viata anterioara ai fost o rata" test prost.
Bafta, sper sa te reincarnezi in bacon...ca esti mai de folos asa.
Cred ca tuturor ne e frica de moarte. Daca as afla ca sunt nemuritoare pe pamantu asta cred ca ar fi de departe cea mai naspa veste primita.
Hmm, nu e bine ce zici acolo...ca sa te reincarnezi in mine, ar trebui mai intai ca eu sa mor si nu se stie daca ne sincronizam, in al doilea rand sa zicem ca eu mor, tu nu ai cum sa mori si sa te reincarnezi in ceva ce deja s-a dus, nu? (ceva dus=eu), nu stiu, zic si eu...nu-s expert in reincarnare.
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: