| DDCC a întrebat:

Știți cumva vreun argument pro vieții? Sau vreun citat care să sune cât de cât bine?
Adică cel "Viața e frumoasă și merită trăită" (nu c-aș fi de-acord) mi se pare prea simplu.
Te face cumva mai diferit sau mai special dacă folosești citate sau argumente mai "exotice"? Sau ce denumire ți se atribuie dacă procedezi mereu astfel?
Fiindcă, dacă mă gândesc bine, eu asta încerc să fac. Să mă văd măcar o clipă diferit de ceilalți. Dar nu în sensul rău.
Ce câștigi dacă ești tu însuți/însăți și ce câștigi dacă te încerci să fii cu mult peste ce ai putea fi vreodată? În afară de falsitate în al doilea caz.
Nu doresc citate online, vreau mai mult niște păreri spre filosofie. Sau cel puțin ale voastre proprii.

2 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Argument pro vieții cui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar esti diferit, cine sustine ca nu suntem diferiti intre noi este un mare babalau laughing
Ca sa iti dai seama ce inseama bine si ce inseamna rau traieste-ti viata, traieste-ti viata ca sa iti dai seama ca suntem diferiti unul de celalalt chiar daca suntem facuti din tarana si in tarana ne vom intoarce cu totii