| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ti s-a intamplat vreodata ca tu si persoana iubita sa vreti sa mutati mobila in casa si persoana iubita sa vrea de exemplu televizorul langa geam iar tu sa vrei televizorul in colt? Si dupa o lunga cearta in care fiecare dintre voi voia sa faca cum vrea el insusi,persoana iubita sa se supere,sa se puna in pat si sa se uite la gea? iar tu sa nu mai vrei sa pui televizorul la colt ci sa vrei sa-l pui la geam pentru a nu o supara pe persoana iubita? Dar dupa ce ai pune televizorul la geam,crezi ca persoana iubita s-ar simti bine sa stie ca tie nu iti place acolo la geam televizorul si ca visul tau era sa fie televizorul la colt? N-ar lasa ea atunci de la ea ca sa nu te supere si nu s-ar ivi o a doua,, cearta" in care fiecare ar vrea sa faca cum vrea celalalt ca sa nu il supere? Ce e de facut atunci, unde ramane de pus televizorul ala?

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

La gunoi cu el! laughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu inca n-ai aflat ca e preferabil sa nu te contrazici pe lucrurile marunte ca sa poti s-o faci pe cele importante?

| whatevernvm a răspuns:

Mi-ai dat motiv de cearta cu iubitul, brb

| InVisible99 a răspuns:

Depinde de orgoliile voastre si de cat e de capos unul sau altul, oricum unul va lasa in detrimentul celuilalt, insa ce e clar ca TV la geam nu e bun, diferenta de temperatura poate sa duca la defectarea acestuia in timp.

| Caro34 a răspuns:

Chifteluta apetisanta, tu esti tare! Întrebările tale mi-au facut seara mai draguta! TV-ul acela e bine sa fie pus sa nu strice design-ul camerei, cei 2 se sărută dulce la împăcarea cea de pe urma... Important este sa se iubeasca, prostiile sunt mai putin importante de la o varsta! Noapte buna, Chifteluta magica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma cert plus ca ea stie mai bine ca sa nu se puna cu nebunu ca oricum fac ca mine. Evident la mine, la ea face ce vrea ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il pun la mijloc, pe perete...si am incheiat ceartahappy

Sa nu imi convina nici mie, dar nici lui

| AdrianVoicu a răspuns:

Iar ai probleme cu iubita ta imaginara?

| KiszMy a răspuns:

Păi... să pună televizorul lângă priză happy