| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ti s-a intamplat vreodata sa devii suparat pentru cateva secunde si dintr-o data sa uiti de ce ai fost suparat si sa nu mai fi suparat?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

In timpul meciurilor, innebunesc cand echipa mea ia gol, dar ma calmez imediat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Te calmezi imediat, daca se constata ca a fost offside.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam greu sa fie off-side cand trebuie sa se dea pentru Arsenal, mai degraba vedem un penalty nedat, mai un gol din off-side vazut cu luneta din tribuna, mai un penalty dat pentru adversari cand e simulare in careu, un rosu cand ar trebui sa nu se dea nimic,, doar ca arbitrul e prea chior. Arbitrii ar trebui sa vina cu bani de acasa cand trebuie sa arbitreze Sfantul Tun, e blasfemie totala!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Azi puteai merge la meci, Bulgaria e la o aruncatura de băț.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Castravetii baga suprapreturi pentru meci, doar joaca Arsenal, neam de neamul lor n-au vazut asa fotal! Dadeam mai mult pe bilet decat pe drum : dus-intors.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu, dar de obicei cand ma cert cu cineva din familie si stau suparat cateva ore pe acea persoana, uit de ce m-a suparat si nu mai sunt suparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, uneori

| PeFuga a răspuns:

Se mai intampla. Mai ales cand se intampla ceva care imi distrage atentia sau mă face sa zambesc si uit de ce m-am supărat laughing

| mnbvf a răspuns:

Da, mi se mai întâmplă. Mai rar, dar se întâmplă. Și nu e vorba că uit motivul ce mi-a provocat acea stare de moment, doar că nu-i mai dau importanță și trec repede peste, ori după un moment de genul, se întâmplă ceva ce mă binedispune și normal că starea mi se schimbă. Cam astea sunt împrejurările în care mă schimb cu viteza luminii laughing

| alex3456meswi a răspuns:

Sigur. joc fotbal la scoala si sunt portar mereu ma enervez si imi ies din pepeni când iau gol dar dupa cateva secunde nu mai sunt suparat ca ma concentrez pe aparare si un portar trebuie sa aiba un psihic puternic.deci raspunsul meu este da