Nu, că tu faci parte din familie.
I-auzi,, e bine atunci, nu se lasa cu semne, si asa nu-mi plac/
Nu mi se face rău, dar mă-nspăimântă, fie că e sânge de om, fie de animal rănit. Nu-mi place, fiindcă în clipele acelea mă gândesc mai mult la situația celui care suferă în acel moment.
Atata timp cat nu este o rana urata deschisa care sa imi provoace o oarecare mila nu mi se face nici greata nici scarba
Nu.Dar am văzut o baltă de sânge de la un accident de maşină şi atunci mi s-a cam făcut rău.
Depinde. Daca e de la o simpla rana de a mea, nu.
Dar cand a fi sa vad interiorul unui om cand e intr-o operatie.
Sau la filme de groaza cand isi mai rup aia o mana, sau cand isi scot un ochi. o fi creepy dar e si scarbos.
Sau in viata reala cand isi mai rupe unu' ceva.
Mi-am aminti de acum cativa ani cand o prietena si-a rupt degetul mic de la mana dreapta si am privit asta... -_- Absolut oribil!
I-auzi... cu muscatul le ai? Doar zici ca esti vimpiruta.
Deci iti place sa sugi?
Stii ca nu ma pot abtine la ocazii d-astea.
Musc, da.
Oh, de tine trebuie sa ma feresc, daca te supar, sys?
Sa ma tem de tine? Ma sperii, draga mea
Nu, păpușă. De tine am grija.
Golden lucrează în domeniul medical.Nu poți fi asistenta sau doctorita dacă ti se face rău când vezi sânge.Trebuie sa operezi oamenii.De exemplu: Dacă o femeie naște prin cezariană. Trebuie să-i taie burta, sa scoată copilul, apoi să o coasă.Iti dai seama cât sânge trebuie să vadă un doctor?
Doamne Ajuta! Fii atenta, musca-i pe toti in afara de mine, sa-mi traiesc si eu viata frumos
Tu n-ai inteles ca pic de pe picioare daca mai vad ce scrieti pe aici? . Vomit tot ce am mancat, o iau de nebuna pe strada
Tu la menstruatie ce vei face?))))) daca inca nu ti-a venit... cred ca o iei pe aratura.
Mi-a venit acum 2 ani @Drimmero
Mie imi e scarba de sangele pe care il vad la ceilalti, nu de al meu
Te las pe tine sa i faci, gagicuța.
Nu.Imi place foarte mult sângele.Imi vine să-l beau.Eu sunt nervoasa si ma liniștesc când văd sânge. Odata am spart un geam si m-am umplut de sânge mi-a curs si pe picior, noroc ca am avut pantaloni scurți.Eu uneori îmi musc buza de jos și îmi sorb sângele.Stii ce gust bun are?
Stii ce scarba-mi faci?
Regret ca am pus intrebarea asta, nu stiam ca avem pe aici atatia '' sangerosi '' .
Daca mai vad multe raspunsuri, locul meu in curand, va fi la baie.
Orice fel de sange...
Depinde de fiecare om, și felul în care adaptează la această ''priveliște''. Dacă te duce cu gândul la lucruri neplăcute e normal să te agite până vomiți. Dar probabil la vampiri le lasă gura apă
Eu mai bine vomit, decat sa vad sange
Nu. M-am obișnuit cu ideea de sânge, așa că fie că vorbim de un om rănit grav plin de sânge sau de o simplă tăietură, nu îmi este greață, nu mi se face rau sau așa mai departe.
Da, e singura mea fobie. Am stări foarte nasoale când văd sânge ( al altora, nu al meu ) sau se vorbește insistent despre acest subiect.
mihaelairina215 întreabă:
AlinElle89 întreabă: