anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știați că Brigaela, unul dintre cei mai populari useri de pe acest site, este în realitate medic?
Reiese asta din acest articol:

https://www.google.ro/......21566.html

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Brigaela este o doamna doctor intr-adevar si este foarte cumsecade. Odata am intrebat-o in particular ceva legat de o boala si m-a ajutat.

44 răspunsuri:
| Lrs2015 a răspuns (pentru Ararat):

Pe de o parte razi de viata mea sexuala inexistenta si virginitatea mea, pe de alta parte afirmi ca eu aberez cand zic ca cuplurile nu folosesc protectie si e normal sa fie asa. Si cand zic ca prezervativele se folosesc pentru sexul ocazional, in relatiile stabile e anormal sa se foloseasca...
In general, opinii precum cele expuse de tine pe tema "protejat vs neprotejat" sunt ale unor oameni cu experienta sexuala redusa. Nu te inteleg sincer, incerci sa ma jignesti, dar tot ce faci e sa strigi in gura mare ca de fapt esti o nesatisfacuta.

| Lrs2015 a răspuns (pentru relian):

Era extraordinar daca te facea si sa pui mana pe o carte de gramatica, astfel ar fi fost un dublu succes...

| relian a răspuns (pentru Lrs2015):

Cauti stiuleti noi laughing mai ai de aspteptat putin si ies aia noi, banui ca aia vechi teau cam scrijelit undes bagati laughing

Mor, cea putut ala sa scoata, te-a facut in foi de varza, de vita de vie, de care vrei tu, pe aici se discuta de stiuleti nu de gramatica laughing de stiuci laughing

| Ararat a răspuns (pentru Lrs2015):

Nu ma cert cu copii.

| Lrs2015 a răspuns (pentru Ararat):

Nu ai anvergura necesara sa mai continuam discutiile! Blocheaza ma te rog!

| Fatamuntilor a răspuns:

Da,stiam!

| Violleta2022 a răspuns:

Userul Brigaela A FOST pana acum 4 ani pe TPU si a scris aici cat a fost studenta si stagiara la medicina, dupa care nu a mai aparut pe forum.
Tot atunci activa si intr-un cenaclu de poezie, unde isi publica poeziile.
Din pacate, nimeni nu mai stie nimic despre ea, daca a ajuns medic, daca a ajuns poeta, unde este si cu ce se mai ocupa.
Banuim ca-i mult prea ocupata cu munca si familia ei (era maritata de atunci), daca nu a mai revenit deloc pe TPU.

https://www.tpu.ro/utilizator/wgem

PS In ce priveste userul "Rosalia" este si ea tot un user vechi, doar ca si-a facut zeci de conturi pe aici, ca sa nu se prinda lumea cine este in realitate, mai ales ca obisnuieste sa-si treaca unele intrebari mai rusinoase, sub anonimat.

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns (pentru DracuIa):

Ia disapri tu de site cateva luni(dupa perioada de suspend)
va iesi cineva sa intrebe; Unde dracu e... Dracularolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Tzatzikii a răspuns (pentru Lrs2015):

Am făcut mișto de viața ta sexuală pentru că mi se pare amuzant cum te tot scremi pe aici să mimezi una.
Viață mai nasoală decât a unuia care se chinuie să fie gay și are fobii dubioase cu rahatul din budă? Nu, nu cred. laughing

| Tzatzikii a răspuns (pentru Ararat):

Clarr. rolling on the floor

| Ararat a răspuns (pentru Lrs2015):

Iti iei suspendare imediat si iti faci alt cont. Degeaba blochez. Esti ca raia.

| dullcat a răspuns (pentru Tzatzikii):

Si tie ti-a scris in mesaj privat de fobia cu moartea in buda, trimitand acel link? laughing)