In teorie depinde de cate jocuri au fost jucate de la ultimul Jackpot castigat si depide ce ce valori au fost alese de aparat. Daca sa mai castigat un Jackpot recent sau daca nu sa mai atins mai nimeni de pacanele suma va fi mica.
Asta in teorie, in practica te pot trage pe...
Nu prea corespunde teoria cu practica. Ala care zice ca a luat 170000 a băgat atât cât știa ca ajunge undeva... Nu 100 de lei jucat pe bet 10
Măcar de era bet 10 dar am jucat pe 1 leu mana, m-a luat râsul când am văzut că am luat 200. Jackpot îl prinzi odată la un secol asta e clar și nu pe bet de 1 leu. Din august cred că vor avea probleme patronii că se va impozita 40% din câștig asta înseamnă că foarte puțini o sa mai joace, și așa aparatele dau 10-15% din castiguri acum mai se ia și 40% din câștig, deci nu se mai merita
Atât arată pe tabelul ăla cu castigurile jackpot ( premiile) eu am văzut când unu a luat 7000 de lei mai mult de atât doar pe net am am văzut că s-au câștigat sume uriașe
Pe un leu mana e logic premiul sa fie atât de mic ce sa fac daca nu sunt și eu miliardar sa joc pe 20 de lei mana sau 50. unii joacă și pe 100 de lei bet și nu prind premiul la jackpot
Numai juca. Sau mergi de jos, de la un birt cu trei aparate și tot mai sus... Dar e cu dependenta, nu te încurajez... Chiar dacă asta am făcut
Sunt maniac deja nu dependent, de 2 luni aproape zilnic joc, culmea e că nu sunt pe minus, alții joaca 10 milioane și de abia îi recuperează, eu pierd 50-100-150 de lei și câștig imediat ( mă întorc acasă după bani) și prind 250 -300-400-500 de lei, doar de 2 ori nu mi-a ieșit, am pierdut odată 450 de lei și odată 500 dar i-am recuperat încet încet. Nu am prins niciodată mai mult de 650 de lei, asta deoarece am jucat pe bet de 50 de bani și maxim 2 lei. Culmea e că pe bet de 50 de bani am prins odată 620 de lei la un joc. Eu sunt constrâns să lucrez și nu pot din cauza insomniei asta că risc extrem de mult la păcănele,pe principiul ori la bal ori la spital,crede că nimeni nu ar avea curajul asta,dar când ești fricos atragi numai lucruri negative,trebuie să joci fara frica cu indiferența și tot odată cu multa pozitivitate. Prin birturi nu mă duc că eu sunt un tip mai chibzuit, nu îmi plac cioflingarii, bețivii și cocalarii, acolo numai de ăștia găsești în majoritatea cazurilor. Eu in viața mea nu am jucat la așa ceva, m-am luat ca prostul după alții, am jucat de 2 ori cu lei am și am prins care 100 de lei, de atunci am devenit dependent dar nu o sa mai meargă că din august ne ia 40 % din câștig, trebuie sa fi psihopat sa fi amarat și să mai joci la modul asta, te rup aparatele.
"Eu am văzut că se ia sume uriașe la jackpot gen 170000 sau chiar mai mult"
unde dracu' ai vazut tu asta?!?
eu am vazut la tembelizor cum decat sa plateasca au inchis pacanelele cand cineva a castigat 100mii roni
si la chestii on-line, se plangea cineva chiar pe aici, ca nici un site nu e serios si nici unul nu plateste cand e vb de sume medii si mari
On-line nu am jucat, atât arată pe tabelul ăla, sunt persoane care au câștigat mult mai mult decât 170000 la apărare nu are rost sa trimit clipuri,pai aia care au închis păcănelele sunt idioți eu în locul alora mă răzbunăm grav, la noi orice e posibil infecți suntem ca nație, stiu că se mai fac de astea. Nu mă pricep oricum cu premiile jackpot eu sunt novice cu aparatele, astea ajung sa te distrug cu timpul, e bine că din august pune impozit la câștig 40%
GNY întreabă: