Chestii elementare. Nu m-am strofocat pentru că sunt adeptul alimentelor crude, pline de oligoelemente. Nu gătesc aproape deloc. Prefer să mănânc mai mult fructe sau legume. Singura chestie pe care o gătesc este năutul, sursa mea de proteine pe care o mănânc aproape zilnic. În rest din când în când un cartof sau dovleac la cuptor. Cam atât. Deși în ultima perioadă m-am cam prostit, am luat multe chestii gătite din magazin, lucru care nu îmi stătea în fire. Deh, etape și etape.
Ce rost are să învăț să gătesc dacă eu nu cred că mâncarea gătită e sănătoasă? Țin la cei apropiați așa că nu aș face nici pentru ei așa ceva. Dacă vor să se ucidă câte puțin, să o facă pe cont propriu.
Foarte bine, asa si trebuie si e indicat, niciun medic de pe lumea asta nu ti-ar putea spune ' nu consuma vreodata prajeli si fast-food', e indicat sa mananci rar, si in schimb sa ai o viata echilibrata si sanatoasa, cu miscare, fara zaharuri multe si cat mai sanatos.
Moderat nu are ce sa-ti faca organismului absolut nimic.
Da, stiu sa fac aproape orice. Iar daca este un lucru pe care nu il stiu, pot invata
Hrisca, orez, piure, prajesc carne, peste, snitel de pui, cartofi, etc Cred ca-s la un nivel mediu, nu-s destul de avansat ca sa prepar tocanita, ciorba, tort sau chestii de genul acesta cu multe ingrediente sau care necesita multa iscusinta.