| AnoAnonima0 a întrebat:

Știi să faci mâncare?

25 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da. Şi mâncarea ştie să mă facă pe mine (suntem ceea ce mâncăm). happy

| Bacemi a răspuns:

Chestii elementare. Nu m-am strofocat pentru că sunt adeptul alimentelor crude, pline de oligoelemente. Nu gătesc aproape deloc. Prefer să mănânc mai mult fructe sau legume. Singura chestie pe care o gătesc este năutul, sursa mea de proteine pe care o mănânc aproape zilnic. În rest din când în când un cartof sau dovleac la cuptor. Cam atât. Deși în ultima perioadă m-am cam prostit, am luat multe chestii gătite din magazin, lucru care nu îmi stătea în fire. Deh, etape și etape.
Ce rost are să învăț să gătesc dacă eu nu cred că mâncarea gătită e sănătoasă? Țin la cei apropiați așa că nu aș face nici pentru ei așa ceva. Dacă vor să se ucidă câte puțin, să o facă pe cont propriu.

| whatevernvm a răspuns:

Daa!

| Kaℓi a răspuns:

Experta happy

| RAY a răspuns:

Da

| Drimmero a răspuns:

Nu!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Deloc,un cartof fiert, prajit, oua fierte, si asta e ceva

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

D-astea mai fac si eu, la cartofi prajiti mi-e lene sa stau mai mult sa-i curat, dureaza prea mult, cand imi fac o omleta, le arunc in tigaie si aia e/

Pai vezi ca sti sa faci mancare, dar tu ce crezi ca eu sa fac mai mult, e destul

Asta nu prea e mancare,, oricine le poate face.

Mananci multe prajeli si fast-food?

Nu,rar man

Foarte bine, asa si trebuie si e indicat, niciun medic de pe lumea asta nu ti-ar putea spune ' nu consuma vreodata prajeli si fast-food', e indicat sa mananci rar, si in schimb sa ai o viata echilibrata si sanatoasa, cu miscare, fara zaharuri multe si cat mai sanatos.

Moderat nu are ce sa-ti faca organismului absolut nimic.

Nici sexul prea mult nu e bun, asa e

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Si uite cum al 3-lea razboi mondial le are protagoniste si de data asta pe Arsenal si pe United,, Trump e mare fan al tunarilor, iar el cu Kim nu e in cea mai buna relatie))))

| Freya1 a răspuns:

Da

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma descurc!

| Dismally a răspuns:

Da, stiu sa fac aproape orice. Iar daca este un lucru pe care nu il stiu, pot invata happy

| GoldenZenith a răspuns:

Da. De toate, mai puțin ciorba. Urăsc ciorba.
Ador sa fac deserturi day dreaming

| PersonajFictiv a răspuns:

Stiu doar chestii simple, nu e punctul meu forte. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de cat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.da, e foarte simplu, doar că uneori lenea mă împinge să mănânc zacuscă la borcan, asta am făcut în ultimul timp sad

| 393Dan a răspuns:

Hrisca, orez, piure, prajesc carne, peste, snitel de pui, cartofi, etc Cred ca-s la un nivel mediu, nu-s destul de avansat ca sa prepar tocanita, ciorba, tort sau chestii de genul acesta cu multe ingrediente sau care necesita multa iscusinta.

| AnoAnonima0 explică (pentru 393Dan):

Știi să faci cam de toate.

| Ralukafay a răspuns:

Nu!

Întrebări similare