Misto esti cind bei pina pica altii sub masa si tu sfidezi in continuare legile fizicii (eu, de exemplu). La fel si cu drogurile, nu e problema ca le incerci. Orice dependenta are o componenta psihica. Zaharul, cafeaua, tigarile, bautura, drogurile - toate acopera lipsuri din viata ta de zi cu zi. Uite de aia eu sint dependent doar de 2-3 jocuri online si dulciuri, dar ma tratez pentru ambele.
Ăia sunt proștii de azi și cretinii de mâine.
Dacă nu știi care ți-e limita și unde trebuie să te oprești...e grav.
Stai calm ca nu toti tineri beau la petreceri pana cad sub masa...
Si nu, nu sunt betivi de maine, nu cred ca e vreun tinar care e la petrecere in fiecare zi, dar cei pe care ii vezi zilnic in baruri cu paharul de tarie, da, aia sunt betivi de maine.
Nu sunt betivii de maine.Pur si simplu le place sa-si petreaca timpul cu alte persoane.Un betiv e ala care bea si singur.Adolescentii de acum nu beau singuri, nici nu se drogheaza singuri, ce naiba.Betivii sunt persoane cu dificultati in a socializa in timp ce adolescentii de acum sunt printre cele mai sociabile generatii din cauza gadgeturilor care ajuta comunicarea foarte mult.Da, stiu "stau toata ziua cu nasu-n telefon".Ce crezi ca fac ei pe telefonul ala? Gasesc subiecte de discutie sau deja discuta cu cineva. Faptul ca nu-l intereseaza ca pe tine te ignora in momentul ala tine de bune maniere si respect.Nu sunt de acord cu faptul ca adolescentii de azi sunt betivii de maine dar sunt de acord cu faptul ca suntem prost crescuti.
si consideri ca doar la noi in tara e asa? stai calma, nu e asta motivul pentru care avem o reputatie super naspa
Stiu...nu doar ei.
In toata lumea e asa nu doar in Romania. si acum imi amintesc prima zi in Italia, ma plimbam pe strada si vedeam 2 ciutani de 12 ani beti pe strada cu berea in mana.
Italienii sunt muuuult mai ciudati ca romanii.
Evident ca nu doar ei. dar ma interesa mai mult tineretul pentru ca ma gandeam la "oamenii de maine"
"Oamenii de maine"? Care maine? Or sa cada toti bețivii de pe pod la noapte.
Cu putin noroc, poate
Nu-i mai rau ca in alte generatii
Asa cum spune si Daniel, nu poate fi considerat un tipar bautul la o petrecere.
Acum sunt alte tentatii mai periculoase ca bautura... drogurile.
Drogurile nu sunt mai periculoase. macar de la alea crapi si scapi de oameni de genul dar betivii devin tatii de maine care isi bat nevestele si copii de cate ori sunt beti, de aia e mai rau un betiv ca un drogat. cel putin asa mi se pare mie
Si tu crezi ca drogurile nu sunt periculoase?
Etnobotanicele,spre exemplu,te desprind de realitate si nu numai pe tine te afecteaza,ci si pe aia din jurul tau.
Ii dai altuia sa incerce, ala duce traditia mai departe si uite cum bagi atatia oameni in mormant.
Oamenii aia pot fi copii sau eu mai stiu ce, care au familii, membrii familiei se imbolnavesc de inima sau innebunesc pentru ca " cum a putut copilul meu sa faca asa ceva" si uite cum se mai duc si astia.
Si tot asa. Exact ca un lant trofic, se mananca unul pe altul.
Fiecare ajunge ceea ce-si doreste
Exista copii care iau ca exemplu negativ ce vad in familie, bautul excesiv de exemplu, si nu-l urmeaza. Sunt si copii care-si urmeaza parintii si-si spun "daca tata a baut, eu de ce sa nu beau "
Eu prefer viciile care nu-ti afecteaza sanatatea, desi sexul sau netul in exces pot cauza multe )))
Oameni si oameni! Vointa e in mainile noastre!
"Eu prefer viciile care nu-ti afecteaza sanatatea, desi sexul sau netul in exces pot cauza multe" cine face sex mult e mai sanatos si fericit, si oameni de stiinta au zis-o
Lumea a baut si o sa bea in continuare si daca sunt betivii de miine nu se stie. Daca ea veni mintile la cap si nu va face exces nu va ajunge la asa stadie.Betiv se considera cel care bea in fiecare zi dar cel care sa imbatat o data in luna la o petrecere inca nu este considerat asa.Se zice ca dam este mai bine sa bei odata bine si apoi sa faci o lunga pauza decit sa i-ai cate un pahar de vin la masa in fiecare zi deoarece devii independent tu deja nu poti fara bautura si astfel devii betivan.
" decit sa i-ai cate un pahar de vin la masa in fiecare zi deoarece devii independent tu deja nu poti fara bautura" prostii. cati oameni nu beau un pahar de vin in fiecare zi ca ii ajuta cu circulatia sau mai stiu eu ce, stiu sigur ca e recomandat de doctor deci spui prostii. eu nu ziceam ca beau o data la luna si asa devin betivi nu, ma refeream ca la orice petrecere sau iesire in club beau ca porcii si fara sa isi dea seama asociaza bautura cu distractia. una e sa bei o bere 2 una e sa bagi ca porcul in tine