| Ben. a întrebat:

@tinichea da in dreapta si in stanga cu stupizi.nu ma deranjeaza. dar de ce s/a suparat asa de tare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine-i "tinichea"?

19 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Si tu Benule? Lasa-i in plata Domnului si da-i incolo de stupizi. Atat poate, atat face.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu happySi eu am primit stupizi fara sa spun nimic rau straight faceOricum nu ma intereseaza.winkingIgnora-i big grin

| Leea1234 a răspuns:

Nu este singurul!
eu primesc stupizi "cu galeata"(cateodata ii merit, dar de cele mai multe ori nu!)
asta este...noi sa fim sanatosi!
love struck

HepHap
| HepHap a răspuns:

Vrea atentie. Si noi acum asta ii oferim. Neglijati-i intrebarile, raspunsurile si voturile. Ignorance hurts.

| JackieSue a răspuns:

Mi-am numarat stupizii laughing. Am 3... talisman norocos.
E prea generos... e atat de stupid ca nu poate face nimic mai mult sa-si regleze gradul de stupid din creierul lui stupid cu care da numai stupizi. E atat de stupid ca mi se pare stupid de nesimtit sa dai 375 de stupizi.

| pepe a răspuns:

Are deja 280, cred că vrea să fie primul în top la capitolul stupid.

| Shery a răspuns:

Poate am eu o mentalitate cam proasta, dar eu cand primesc stupid ma simt bine, nu mi-ar placea sa fiu intotdeauna inteleasa de orice muritor de rand laughing
geniile trebuie sa fie neintelese! laughing

| Shery a răspuns:

P. s.: Salutare Ben.

| Brigitta a răspuns:

Si eu am primit stupizi recent big grin
(Era o intrebare care-i distanta dintre Botosani si Transfagarasean laughing O sa-i transmit la GPS urarile laughing )

| vyol3ta a răspuns:

Nu-l bagatzi in seama si ia sa vedeti k se linisteste happy

| Crisu_8081 a răspuns:

Lipsa de ocupatie...asta este ultima din grijile tale, ca da un frustrat "stupid" tongue lasa-l sa fie el "destept", oricum este singurul care crede asta.

| naya a răspuns:

E din cauza IQ-ului. am mai vazut cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce intrebari a lansat...nici nu are cum sa se distreze altfel. Poate reusim sa il lamurim cum sta treaba pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat si eu ca da fara motiv stupid, vorba lui Flav, lasa-i in plata Domnului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am primit stupizi!crying @tinichea daca faci diferente vezi ca ne suparamhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las' sa dea, Tinichea da si la mine cu stupide ca nu ma supar... basga mare fata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam suparat pe site-ul asta pentru un user nou! Sau n-o fi nou?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furni n-o fi nou, mai bine zis noua laughing De aia am si pus intrebarea pentru cei cu mai multe conturi, adica daca nu au fost suspentati, la ce foloseste sa mai aibe niste conturi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@furni-cred ca este dragul nostru gabrielutzu. dar stai, ca tu esti noua pe site si nu stii cine-i gabrielutzu. laughing