| Mogiojojo a întrebat:

Știți vreun site.ro unde pot face dezbateri pe anumite teme? TPU are prea putini utilizatori și mulți presupun ca sunt copii. As vrea câteva zeci de răspunsuri dar din păcate am primit doar 10-12 la ultima mea intrebare.

20 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pe Softpedia.

Dar indiferent... daca lumea nu prea vrea da raspunda la o intrebare, nu raspunde.

| Mogiojojo explică (pentru DoarBogdan):

Scuze, voiam sa spun în afara de Softpedia, acolo e comunism.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Mogiojojo):

Atunci nu prea este.

Dar aici nu inteleg daca faci referire la numarul de utilizatori care raspund, sau la cei care raspund adecvat? Chiar daca este un numar mic.

| Mosotti a răspuns:

Nu e deloc comunism pe softpedia, eu sunt acolo de mult si se discuta f serios, e f bine, ca mai sunt si 2-3 spameri si nesimtiti, asta e altceva.
Daca esti baiat cuminte si nu faci prostii, e f bine. Alt forum romanesc nu ai.
Mai este si https://www.roportal.ro/discutii/, insa ala e putin cam parasit.

Acolo sunt multi oameni in toata firea pe softpedia.
La ce intrebare ai primit doar 10-12 raspunsuri?

| Mogiojojo explică (pentru Mosotti):

Și în afară de comunism am primit și niște super jigniri acolo (chiar și de la moderatori). Îți dau și citate dacă vrei.

| Mosotti a răspuns (pentru Mogiojojo):

Ti-am raspuns acum la intrebarea cu inselatul.

Da, avem un moderator rau acolo si anume RealThing, ala abuzeaza, insulta, e pe aria sexistentiale, in rest din 87 moderatori, super moderatori si admini, doar el e nasol.
Cel putin asa a fost la mine.
Ar fi culmea, ca, chiar de la ala sa fi primit insultele.
Si daca nu, care te-a insultat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Lasă Softpedia că acolo nu mai postează decât câțiva.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am scris de PSD si nu m-a banat nimeni, chiar mi-am sustinut ideile socieliste acolo.
Ideea e sa nu ne injuram, insultam unu pe altul, injuraturile asupra a altceva in afara de persoanele din discutie, cam sunt permise.
Asa cum era si aia m.e PSD, sau altele de genu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu citește nimeni forumul ăla.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Citeste forumul, iti zic eu. Ca doar se raspunde. Nu le dadea nimeni nu le dadea nici o p, ca nu isi bate capu cu maruntisurile astea.
Dar da, ai dreptate, se putea intampla si asa cum zici tu.

| LoveSleep a răspuns:

Incearca cu intrebari mai bune.

| SilentRain a răspuns:

Clandesto,dar sa nu așteptări prea mari

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Forumul Softpedia.

Răspuns utilizator avertizat
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Păi copiii ar trebui să aibă bază, sprijin în adulți. Însă este clar că nu au de aceea este plin pe site de copii dezorientați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De multe ori copiii pot avea o minte de n ori mai dezvoltata decat a unui adult.
Ne-am obisnuit sa zicem,, copiii" de parca ar fi un handicap.
Exista si copiii imaturi (nu am zis nu). Dar daca dai de un copil matur care chiar vrea sa aprofundeze un anumit topic, crede-ma, ii poate intrece lejer pe asazisii adulti.
Varsta si capacitatea de gandire nu sunt direct proportionate la toata lumea. happy

| InYourPants a răspuns:

Ce sa dezbata lumea cu o drogata ca tine

| BumiWolfie15 a răspuns:

Quora
Dar, pe acel site trebuie să scrii în engleză.
Nu prea mi se pare corect cum pui în evidență vârsta majorității utilizatorilor de pe acest site. Doar pentru că suntem copii nu înseamnă că nu putem analiza profund o problemă. Da, uneori se mai răspunde neadecvat, dar și adulții au defectele lor în gândire. Măcar nu te plictisești.