Nu contează care e no.1 ce este sigur e că amândouă sunteți unice.
Aici am putini prieteni, în funcție de cum raspund ei le mai dau accept, dacă îi văd mai des nu dacă abia au contul. Sunt destui si aici care dau răspunsuri interesante.
Pe rețelele de socializare, în care am câteva fotografii publice, accept cererile de prietenie ale persoanelor cu care mă cunosc.
Iar prin „cunosc" mă refer la persoane cu care am avut/am relații de prietenie, colegialitate, vecinătate etc. Evident, plus cele de familie.
Îmi asum faptul că nu sunt divă prin răspunsul meu. Asta e, o să plâng și azi.
Nu accept pe oricine, studiez mai întâi userul. Au fost și cazuri când mi-am dat seama mai târziu ce hram poartă. Mă mai înșel și eu, uneori.
Nu mă interesează poza.
Măi fetelor de ce nu vă dați voi întâlnire în real și să discutați liniștite la o cafea? Însă dacă voi vă "iubiți" așa mult aici, apoi în real tu din SilentRain devi Storm.
Pai ea nu ma iubește, eu o iubesc enorm, e viata mea, sufletul meu, nu mai pot fără ea
Pai asta in realitate nu are curajul să zică nici psst
Pe ce?
Are trebui să mă plătești tu pe mine că încă te bag in seama altfel crăpai de singurate
Amândouă ați fi o comoară la casa omului, cu condiția ca el să nu locuiască cu voi în casă
Pe Facebook am doar familia iar străinilor nu le accept cererile
Pe TPU are relevanță cine îmi dă cerere, îmi pasa
Când îmi place un user trimit eu cerere
sa numai repet eu
Ți-am făcut reducere, în loc de 1, 000, 000, 000 € plătești doar 999, 999, 999 €
Sunt cel mai sufletist om de pe pământ și nimeni nu apreciază asta
Nici dacă îmi vând un rinichi și în ficat n-am banii aia
Mai bine mă duc pe centura și găsesc la fel dar mai ieftin ))
Cum poți să spui asta, păi nu te apreciez eu, mai ales că îmi faceți întrebarea populară
100SweetSmile4you întreabă:
GabrielGlavan întreabă: