Depinde cum interpretezi tu.
Dacă consideri că a sparge conturile altora e o "distracție nevinovată" sau dacă consideri că e o infracțiune.
Eu consider ca și cum ți-ar fura direct din buzunar.
Deci e infractor, nu haiduc.
Spune-mi si mie cum se sparg parola de la Facebook, promit ca ma voi deghiza intr-un preot ocult pentru tine, te las sa ma pedepsesti, orice
l-as vedea la fel, unele tulburari pot aparea sau se cristalizeaza la 14-16 ani, asta cu singuratic, rezervaz este doar un pretext, o fabulatie, in realitate exista o tulburare la mijloc produsa de factori de mediu, genetic, bullying, mediu ostil in familie, certuri, batai si consumul de substante interzise. Nici un om nu e sanatos la cap daca singuratatea e excesiva, ar pitea fi tulburare schizoida, evitanta, schizotipala etc.
Sa stii ca multi ce erau genii erau nebuni, erau schizofrenici, autisti, dislexici asa ca nu mai are rost sa tot batem moneda ca suntem rezervati, singuratici cand deja vorbim de ani zile cand suntem la fel, este clar o rulburate la mijloc, nu vezi ca nici nu putem dormi de atata amar de timp, nu suntem sanatosi la doaga. Si timiditatea tot un pretext este, de fapt ala nu are abilitati sociale ( stie si el acel lucru), are foarte multe inscuritati si nu are deloc confidenta in el/ea, asta e adevarul
Nu aș avea o impresie bună despre el, poate să fie el pâinea lui Dumnezău, dar dacă procedează în așa fel, se schimbă foaia.
Am avut un caz, vreo 10 ani atrecut. Nu a fost privit bine de mulți. Iar eu nici nu-l mai băgăm în seamă. Și nici inteligent nu consideram că este acel coleg, doar avea note bune și foarte bune.
Suporți consecințele pentru faptele pe care le faci.
Nu pot să am o impresie bună despre oameni care lasă să pară că sunt oameni model dar pe ascuns fac rău altora.
Idiot amarat
2. nu inteleg "distractia" sa faci ceva ilegal care ii raneste pe altii, inteleg, cand furi, pentru ca altfel mori de foame, dar cand e "distractie" mi se pare ultima tampenie
1. tu ai aflat de asta, deci, dupa ce ca e idiot, mai e si idiot amarat, prima regula de baza in a face ceva naspa, e sa fii SIGUR ca nu esti prins, sau nu o faci deloc, pentru ca nu merita (sau o faci pentru ca altfel mori de foame, atunci nu mai conteaza)
Un om bolnav care nu are viața socială a celor de care spui că s-a dat el în locul lor. Un idiot pe care tu ca fată să îți fie scârbă și să te uiți spre el.
waXonwaXoff întreabă: