Povestea nu tine, bărbatul nu ar suna odată pe luna, de ce i ar pasa lui de familia fetei dacă fetei înseși nu i pasa și nu vrea sa vorbească cu ei. De ce le ar trimite bani? Dacă bărbatul le trimite bani înseamnă că e din dorința fetei, asta denota ca fata ii iubește totuși, atunci de ce nu ar suna niciodată într un an? În plus fata dacă vrea sa rupă legătură cu ei, le poate spune franc în fata, dispare apoi dacă vrea ii suna dacă nu, nu ii suna. Un om care fuge asa, o face doar dacă se teme pentru viata ei sau e supărată foarte tare pe părinți și nu o mai interesează de ei. Nu pare cazul atât timp cât le trimite bani și acel tip ii suna. Ce treaba are el sa ii sune? Dacă povestea ar fi reala, înseamnă că tipul e doar un psihopat care stresează special acei părinți și probabil le trimite bani fiindcă e nebun, dar scenariul nu prea e credibil.
Vi sa ne plictisim împreună?
Nu sunt pedofil
1 Nu aș crede ce spune el, fără sau.
2. Nu.
3.Nu.
4. Ca să îmi adoarmă vigilența și să mă determine să nu fac plângere la poliție pentru dispariție.
Situatia in sine e foarte dubioasa daca e sa mergem pe scenariul tau. De ce ar ascunde planurile ei, adica in mod normal ar zice "Bai tata, am de gand sa fac o schimbare, plec in tara x, am gasit un job acolo si vreau sa am o viata mai buna", ea fiind majora ii voi zice ca ii respect decizia si sa aiba grija de ea.
Anormal e sa dispara asa... orice parinte normal la cap s-ar alarma mai ales ca se intampla atatea cazuri de nu isi mai vad copiii niciodata sau ii suna autoritatile din alte tari sa anunte decesul in conditii suspecte, eu unul nu vreau sa se ajunga acolo, niciun parinte nu vrea scenariul asta.
La primul apel primit de la nea caisa asta nu voi sta pe ganduri si il voi lua intrebari, ca cine e, ce vrea si il voi anunta prieteneste ca daca copilul meu pateste ceva eu il omor cu mana mea apoi alertez autoritatile pentru ca o disparitie suspecta nu poate decat sa te puna in alerta. Nu voi astepta sa ma sune ala o data pe luna, vreau sa aflu ce se intampla si cu siguranta daca l-as avea in fata l-as fi strans de gat.
M-ai nimerit, am o fiica care peste vreo 10 ani va fi peste 20. Nu as crede absolut nimic din ce zice ala, mi-ar pute a sclavie/prostitutie sub controlul aluia de la o posta. Razbunare nu. Proxenet ar trimite bani ca sa mentina iluzia ca e chiar ocupata cu munci de alta natura pe acolo si sa nu apelez la autoritati, intrucit nu are spatele asigurat corespunzator in Romania.
Iarăși scrii scenarii de filme proaste...
Ce părinte ar crede un străin și ar sta un an de zile fără să încerce măcar să audă vocea fetei?
Daca as fi pus in situatia asta încă de cand am vazut ca a disparut as alerta toate autoritatile.
În scenariul tău trece un an în care presupusul părinte stă cu mâna-n fund, dar consider că doar un idiot ar face asta. Efectiv suni la poliție din prima, le zic ce a văzut vecina și le spun că fiica mea a fost răpită. Nu presupun nici măcar o nanosecundă ca e vorba de un iubit, chiar și dacă ar fi un iubit.
De unde ai atata timp la 26 de ani ai tai, sau cati spuneai ca ai, sa scrii minim 3-4 scenarii si povesti si intrebari elaborate pe TPU despre seful tau, colegi, despre tine, despre povesti ipotetice, toate absolut toate repetandu-se la infinit?
De muncit nu mai muncesti?
Revenind la intrebare:
Ce om normal la cap ar pleca de acasa in toiul noptii, sa inceapa o "noua viata", fara sa le spuna nimic saracilor parinti? Parinti care probabil s-au panicat atat de tare ca ai fost rapita incat au avut nevoie de ingrijri medicale. Ce faci daca vreunul e bolnav de inima? Ramai cu constiinta ca din cauza ta a murit? Ca ai vrut sa joci un scenariu misterios de film, sa fugi de acasa cu unul, si sa nu ii contactezi timp de 1 an de zile? Fereasca
Părerea mea? Părinții care au crescut o fată ce dă asemenea rezultat. Sunt complici cu proxenetul.
Cred ca as intra la banuieli de la primul apel telefonic. Cum sa ma asigure pe mine un neica nimeni ca fiica mea e bine, atata vreme cat nu-i aud vocea si nu vrea sa comunice cu mine? Cu ce m-ar incalzi pe mine vorbele lui sau banii pe care ii trimite? Cel mai sigur as apela la un avocat care m-ar invata ce sa fac in asemenea caz si merg mai departe pana aflu adevarul.