| MountainRiver a întrebat:

Știu că am tot auzit că de fapt iubirea ca în filme nu există și că multe din cele vehiculate în filme nu există. Am aflat și eu în final.
Însă credeți că există bărbați în lumea asta, care dacă tot s-au căsătorit cu o femeie sau au o relație cu ea, sunt dispuși să cumpere absorbante pentru ea sau gen înțelegeți voi, să facă chestii mai penibile ori sucks pentru ei și imaginea lor, dar care le aduc un confort și siguranță femeilor lor?!
Așa ceva oare există în realitate?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Desigur

| Hyperion7 a răspuns:

Mai sunt, chiar sunt.

| VoidEternal a răspuns:

Nu ți se pare cam pueril să-ți fie rușine să-ți cumperi hârtie igienica?

| MountainRiver explică (pentru VoidEternal):

Păi atunci spune-le pueril și celor care fac glume nesățioase pe seama mea și a hârtiei mele igienice. Mai ales că observ că lumea e super curioasă și rea și nesimțită. Fără supărare. Deci nu o văd pueril sau măcar dacă spui asta despre oamenii sensibili, nu-i uita și pe abuzatori care numai puerili nu sunt și din ce observ tot mai triviali și mai abuzatori au devenit oamenii din secolul 21. Din orice oamenii secolul 21 trebuie să facă o glumă sau să se amuze pe seama a ceva, dar nici decent și nici cu cap. Asta e părerea mea, semnat. Oricum, eu am noroc că am Glovo și pe mama și mașină acum și deci nici nu prea mai ies din casă, iar de hârtie se ocupă mama sau eu și dacă o cumpăr, mă duc acum la scanerele solitare și cum ajung la mașină îmi iau o geantă de aia mare și o pun în geantă și nimeni nu știe ce și cum. Dar vai și amar de un bătrânel singur sau de o bătrânică singură cuc, ce se mai duce încă la chioșcul de lângă casă, pe unde, la unele încă mai e cu "dă-mi nene", că nu are săracul/săraca picioare și nici bani de transport ca să meargă la magazinul mare din oraș sau mai ales dacă e la sat și ar trebui să meargă la oraș pentru a-și achiziționa hârtia igienică și în spatele dumneaei mai stă și câte o gașcă de asta de puști nesimțiți, care numai în caterinci o ține.

| siriusblack98 a răspuns:

Intrebarea e la misto, nu? E suficient sa te duci de cateva ori in viata ta printr-un supermarket si o sa vezi barbati care cumpara absorbante si alte chestii de femei pentru sotii/iubite.

| MountainRiver explică (pentru siriusblack98):

Păi mie mi-e rușine mie ca femeie să-mi cumpăr absorbantele sau hârtia igienică, la fel se întâmplă și cu crema hemoroidală.
Deci mă așteptam ca la fel să fie și la bărbați.
Deși recunosc că întrebarea am pus-o mai mult pe ideea dacă un bărbat ar face gestul ăsta, să zicem, când femeie e în dureri și rămâne fără absorbante în casă.
Totuși, eu în hipermarketuri nu am văzut așa ceva. Poate așa, o familie care merge împreună la cumpărături și soția pune acolo și acele obiecte. În rest, nu am văzut bărbați punând în coș absorbante.
Deși, oricum am ar fi, chiar și o soră mai mică, de ar avea bărbații, tot e fain dacă ar face așa ceva pentru surioarele lor.

| StoicAnalysis a răspuns:

Normal ca exista. Nu vezi pe strada barbati in toata firea la plimbare cu bichon-ul maltez pe strada? laughing Crezi ca e placerea lor sa se scoale la 6 dimineata sa plimbe un ghemotoc de blana prin ger? laughing

| FreddieM a răspuns:

Hai sa fim serioși, încă mai exista mentalitatea asta retrograda în mileniul 3? Cumpar orice soției la nevoie, absorbante, unguent vaginal(tipo canesten) vopsea de par (asta e mai greu, fac mereu videoapel). Cui nu-i pasa de nevoile sotiei e un bou înapoiat cu mentalitatea mediului ev. Îți doresc un soț asemeni miehee hee
Cheers

| MountainRiver explică (pentru FreddieM):

Mă uimiți! laughing)
Mda, aș fi vrut să am și eu norocul ăsta, domnule Freddie sau de ce nu, măcar de un frate așa.
Cât de mentalitate, eu am încă mentalitatea asta. laughing) Adică nu credeam că există bărbați pe fața pămânțelului ăstuia care să cumpere așa ceva pentru domnițele lor. Dar mna, viața mai vine și cu câte o lecție, nu le știm noi pe toate.
Dv aparent, sunteți un exemplu de lecție. Sper să vă urmeze exemplul și puștii ăștia.

| Kufu95 a răspuns:

Normal, dacă ea este o femeie faină și are nevoie de ajutor, de ce să nu îl primească?

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Păi, credeam că nu există astfel de bărbați în acest Univers. Mai ales când și tu ca femeie te confrunți cu acest gen de frică. Uneori mi-e și mie frică să-mi iau eu pentru mine, mai ales ceea ce e în direcția asta de igienă intimă. Deci mă gândeam că poate și domnilor le e frică sau rușine, deși recunosc că întrebarea am pus-o mai mult în ideea dacă oamenii gen "sunt dispuși să o facă" pentru domnița lor. happy

| Kufu95 a răspuns (pentru MountainRiver):

Așa ai crezut, când vei da de un bărbat căruia, să nu îi pese de părerile limitate ale celorlalți, îți spun eu că vei fi ajutată și în felul ăsta.

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Păi, nu cred că o să se mai întâmple. Nu cred că o să găsesc bărbat bun, acum nu că aș fi arogantă sau ceva, dar eu tind să fiu pleasant person și de obicei femeile gen eu, dau numai peste bărbați care nu le respectă, așa că și dacă să zicem ca prin minune, mă încumet eu să ies cu vreun bărbat vreodata, cam știu peste ce voi da.
Și de fapt, nici nj e vorba de "A DA PESTE" că după ce am citit mai multă psihologie, chiar am înțeles și mai mult mecanismul din spatele acestui fenomen, deoarece mereu m-am întrebat de ce tocmai acest lucru: "Femei bune stau cu bărbați răi. Și bărbați buni stau cu femei rele." Chiar m-am tot întrebat și răspunsul e simplu. Nu e vorba de cum am spus A DA peste cineva rău ci tocmai fix oamenii ăia care par ei buni sau încearcă să-i mulțumească pe toți sau să fie nice cu toți (ca gen eu), plus că la fel oamenii care nu se pot impune în relație sau codependenții (tot eu) tind să transforme persoane aparent normale (ok, da, să zicem, nu chiar la fel ca noi, codependenții) însă tind ca dacă văd persoana din fața lor sau din relație too much pleasant devin ei abuzatorii în final. Deci am găsit într-un final răspunsul la acea întrebare.
Iar fix din această categorie a făcut parte și mama cu tata. Pentru că mama era too much nice, l-a transformat pe tata într-un monstru care nu mai putea nici să meargă la muncă sau să iasă din casă.
Așa că, tocmai de aceea, acesta este un motiv destul de întemeiat pentru mine pentru care nu doresc să cunosc niciun bărbat. Nu doresc nici să fiu persoana pleasant și să transform un bărbat într-un monstru și eu de asemenea să duc tot greul. Dar nu doresc (deoarece eu am și de la tata) să devin eu monstrul și să depind de un bărbat, deoarece sunt și codependentă. Deci tocmai din aceste motive nu doresc să mă căsătoresc. M-au urmat destul în copilărie aceste tipare greșite ale părinților mei și cum așchia nu sare departe de trunchi, evident ori într-un tipar, ori în altul o să ajung și eu.
Nu știu de restul, iar mă repet, sper a nu părea arogantă că spun asta despre mine, însă eu una am ajuns la concluzia că am luat chiar o decizie înțeleaptă. Adică știu sigur că la finalul vieții, nici nu am distrus viața unui om, nici el pe a mea și mai ales nici nu am rupt un sacrilegiu, un jurământ sfânt, adică jurământul căsătoriei, divorțând, dacă tocmai ajung într-un tipar toxic de căsnicie. Deci cred că atât viața, Dumnezeu, care oricum știa totul dinainte să mă nasc, cum voi fi, cine voi fi, dar atât cât și eu, cred că am ales înțelept cât să nu distrug oameni și suflete în final.

P.S. cât de bărbații aceștia, chiar și tu dacă ești așa, n-am ce să zic, jos pălăria. happy Să o tot faceți, deoarece doamnele merită respectul vostru, de la mama voastră, până la sora și soția voastră.
Eu una încă am rămas șocată răspunzându-mi TPUași pe aici cu pozitiv, că adică ei fac asta, deci am să-i iau ca exemplu, chiar dacă eu la mine în oraș nu am văzut astfel de bărbăței, dar măcar mă motivează și pe mine să-mi pot lua cu încredere de acum înainte absorbantele alone, pe care înainte ori o trimiteam pe mama, ori eu chiar dacă le puneam eu în coș, le puneam când eram tot cu mama, ca să nu mă simt alone, ori mergeam la închiderea programului magazinului ca să fiu sigură că sunt printre ultimii clienți, și niciodată nu mă duceam la magazinele unde se cerea cu vorbe, doar în cele în care existau autoservire. Și de obicei umpleam coșul, numai ca să nu se vadă că le iau și pe alea laughing)