E vorba de propabilitate,nu cred ca mereu ai avut ghinion si pur simplu dai sens mai mult lucrurilor negative,depinde de ceea ce isi doresti, probabilitatea e mica sau mare in functie de anumite lucruri, de exemplu ghinionul sa castigi la loto =probabilitate mare, deci poate ai asteptari mari, gandeste rational, nu negativ, nu pozitiv si urmeazati ratiunea
Stii cum e treaba? Pragmatic vorbind, cand lucrurile merg prost inseamna ca trebuie schimbat ceva. Cum tu singur, din toti anii astia de "nasoale", retii in primul rand faptul ca "am ajutat oameni, am facut numai bine", poate e momentul sa renunti la "facut bine" si posibil ca lucrurile sa se schimbe in favoarea ta. Ti se pare absurd? Nu e...
Ghinionul exista atunci cand crezi in el. Inceteaza sa mai crezi ca ai ghinion. Incepe sa gandesti pozitiv. Crede ca ti se pot intampla lucruri bune.
Religiosii cu doua clase pomenesc de "fenomenul" celor sapte vaci slabe si sapte vaci grase, recte: sapte ani de nasoale urmati de sapte ani de fericeală.
Tu... poate mai ai patru de nasoale.
O posibila solutie ar fi sa te gandesti in fiecare seara inainte sa adormi la certitudinea ca esti orb, schiop...si poate, in vreo parnaie.
Ai sa te simti foarte bine trezindu-te dimineata in patul tau.
Daca faci o fapta buna asteptand sa primesti ceva in schimb nu e fapta buna.
Ce inseamna ghinion pentru tine? Efectiv, ce ti se intampla?