Raluca este o doamna/domnisoara aboslut normala a careu slujba este sa se ocupe de buna functionare a acestui site din toate punctele de vedere: intai partea tehnica care este foarte dificila, dar pe care noi n-o vedem si apoi aplanarea conflictelor dintre useri si rezolvarea nemultumirilor noastre.
Dumnezeu, presupun ca stii normele Academiei conform carora cacofoniile si ligamentele sunt permise in limba romana si este indicat sa fie evitate numai daca asta nu afecteaza topica si intelesul enuntului.
Numai studentii mei care nu reusesc sa ia 5 la examen se hilizesc cate o jumatate de ora daca fac o cacofonie sau un ligament. Restul, pare-se, au citit gramatica.
Dumnezeu, nu-i nevoie sa te superi. Eu n-am zis ca m-ai deranjat, ti-am atras atentia doar ca ma critici nemeritat. Toti gresim...
Raluca e o buna prietena, care merge prin tara cu rucsacul in spate si viziteaza sighisoara de nu stiu cate ori pe an. Cred ca are ceva bucurii pe acolo. Mai am o prietena, Raluca, e lesbiana si cand si-a facut coming-out-ul, bunica-sa i-a zis ca stia dinainte sa-si dea ea seama. A, si am si o verisoara Raluca, e inalta, cu parul lung si si-a pus silicoane acum un an. Cam astea sunt ralucile din viata mea.
Corect...si eu sunt curios macar o poza acolo! Azi pe chat am rugat-o sa ne dea un link de ''haifaiv'' dar nu a zis nimic .
@brigaela - te rog sa-mi accepti scuzele ca te-am deranjat. Acum, si cu voia ta, plec, nu vreau sa va deranjez din "că care" sau din alte actiuni importante. Tin sa te anunt ca la examenele mele, daca ies pe gura astfel de porumbei, nu ajung baieteii si fetitele in instanta, nu de alta, dar nu vrem sa le transformam in haznale mai mari decat sunt. Succesuri si, din nou, scuze de deranj! Si tie, si domnisoarei care se ocupa de ceea ce ai scris mai sus. Si imi fac si "mea culpa". N-am citit normele Academiei, iar felul in care ai alaturat acele grupuri de litere ne indeamna spre citit.