As rade extrem de mult, iar apoi o iau la rost,, o pun sa aleaga de fata cu acea tipa, ori pe mine, ori pe ea.
Poate nu e iubire, ci doar o experienta. Ce te faci atunci?
Spune si tu "Ménage à Trois". Atata am invatat si eu din excursia la Paris .
Tot e de prost gust, parerea mea, indiferent ce ar fi, sa ai partener si sa vezi ca se saruta cu altul/alta))))
AS intelege imediat cum s/ar simti unu sa o vada pe iubita lui ca se saruta cu altul, dar cu una?
Eu nu am învățat nimic că nu am bani de Paris dar acel trois cred că spune ceva destul de sugestiv xD. Nu e cum nu aș fi propus asta deja cuiva.
Cum a/ti reactiona daca v/ati vedea iubita sarutand o fata? Ce v/ar trece prin cap?
Si daca nu ai iubita ce sa raspunzi, eu nu cred ca exista fete fidele, serioase, sincere desi nu as spune nimic
Hai ma ca e cineva pentru toata lumea. Crede/ma cand iti zic asta.
Desigur ca da, in Germania exista destule dar eu sunt in Timisoara
Se va duce EURO in jos de tot, si asa Germania a pierdut mult cu trecerea la euro asta mai ne lipseste inca o o greceie
Toate prietenele mele se sărută între ele şi se şi pozează, cică e de distracţie.
Si in Italia a facut prapad aceasta moneda. Nu vreau sa imi imaginez ce o sa faca din Romanica.
Italia mafia, hotie, prostitutie, droguri nu ma mir, este o tara ca Romania
Văd că cu vremurile tot avansează, când eram eu în școală erau simple îmbrățișări, acum au început să se lingă. Fiind totul din distracție, mă întreb ce urmează.