Lucrurile bune si lucrurile mai putin bune din viata noastra nu implica nici o entitate atotputernica, ci doar principiul cauza efect. Pe sistemul "S**t happens- trebuie ori sa anticipam ori sa ne descurcam cu necazurile care vin asupra noastra. Nu sa atribuim entitatilor imaginate de noi.
Da, daca cumva iti rupe un tigan semiobez mana cu o sabie pentru ca te-ai luat de fi-su sa stii ca totul a venit de la dumnezeu.
Eu cred ca fiecare om are destinul"scris"Ce trebuie sa se intample se va intampla.Ca exemplu cu accidentele auto, atunci cand masina se loveste de un copac.De ce nu a trecut cu 15 cm pe langa copac si de fiecare data intra direct in el.DESTINUL OMULUI NU POATE FI SCHIMBAT!
Necazurile sunt date de la Dumnezeu, poti zice si asa, noi trebuie sa iL laudam si in furtuna.
Dumnezeu ne slefuieste, ne trece prin incercari slefuindeu-ne ca pe un diamant, sa stralucim.
Cu cit treci mai mult prin incercari cu atat devii mai puternic, avindu-L pe Dumnezeu de partea ta.
Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.
Isaia 41:10