Inteleg ca iti este foarte greu dar stai calm va trece,nu poti sa stai sa plangi toata viata dupa o fata, pai daca relatia nu a mai mers intre voi trebuia sa se termine, ce, ai fi preferat sa traiesti intr-o minciuna? e mai bine asa.
Uite daca fosta ta o sa vrea o a doua sansa de la tine inseamna ca merita sa fii cu ea si sa o ierti dar daca nu este asa si nu mai vrea sa auda de tine inseamna ca nu are rost sa plangi dupa ea.
Fete sunt multe, o sa gasesti tu pe altcineva oceanul e plin de pesti dar zic ca mai intai trebuie sa iei o pauza de la fete vreo 2-3 zile sa iti limpezesti gandurile si apoi sa incerci sa iti faci o relatie cu altcineva, da stiu ca e greu sa dai cu piciorul intr-o relatie ca a ta dar trebuie sa lasi trecutul in spate si sa te concentrezi pe prezent.
Daca vrei mai mult sprijim nu uita ca familia e cea mai importanta si numai ea te poate ajuta in astfel de situatii mai mult.
Tine minte ce am vorbit.
Bafta!
Buna. mersi de raspuns. putem vorbi in chat sau ceva? scuze sunt nou aici si nu prea stiu cum putem comunica.
anonim_4396 întreabă: