| Ramonaaaa a întrebat:

Tocmai am instalat IMVU pe calcu' dar faza e ca odata cu instalarea lui calcu' merge mai greu si cred ca are virusi.
Am vrut sa'l sterg si l'am sters de pe desktop si din my documents dar faza e ca atunci cand deschid calcu' apare IMVU si ma logheaza direct.
Cum pot sa'l sterg?straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are viruşi! Start---->Control Panel---->Programs--->Uninstall a program--->Dublu click pe IMVU, apoi ok şi aştepţi să se şteargă. Succes!

8 răspunsuri:
| PrivateGod a răspuns:

Trebuie sa-l dezinstalezihappy
start/set progams acces and defaults/change or remmove progams/alegi IMVU/remove[ asa fac eu]
sau intri unde l-ai salvat si dai unisstal[ceva de genul]!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezy ca cand te loghezi de trebuie sa dai sin up...are 2 caszutze acolo dedesupbt trebuie sa le dezbifezi dhaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la start la control panel all user program dai 2 clicuri pe imvu si astepti ca se sterge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune l pe 9657736665674639997693657678623-ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am sters imvu dar tot imi apare ce sa fac

| ღºioanaºღ a răspuns:

BlackStar IMVU nu cred ca are virusi... cel putin eu am imvu si la 3 calculatoare si nici unul din ele nu are nimic.

| RoseGabriela a răspuns:

Ai cont pe imvu daca ai te rog da-mi-l si mie ca eu nu pot sa imi fac ca la codu ala adica ultimul pas nu merge spune de fiecare data ca nu merge si ca "imvu nu poate procesa aceste informatii" te rog daca ai cont da-mi-l mie daca nu mai joci te rog foarte frumos no sa iti para rau:mz