Ar merita intepata cu rezistenta electrica care o bagi in cana cu apa sa fiarba pentru cafea, direct in organ https://www.prismainfo.ro/produse-si-servicii/rezistente-electrice/
Pai... sigur sunt tot felul de cazuri prin lume, stiute sau nestiute.
Pana la urna, lumea era nebuna de mult. Nu ar trebui sa ne miram doar acum.
De la voi din RO? Dar ce tu esti chinez? Inteleg eu ca poate nu esti in tara acum dar asta nu inseamna ca trebuie sa zici de la voi, ca si tu esti roman, sau gresesc?
Cat despre acea stire... posibil si nu prea. Nu orice vezi este adevarat, dar nu conteaza, e neinteresant, stire de rahat...
RomaniaTV mananca mult rahat. Preiau imagini aiurea de multe ori. Anunta ca sunt drumuri blocate de ninsori si accidente grave, cand traficul e foarte ok peste tot.
Doar batranii ramoliti stau geana pe postul ala, populatia activa din Romania nu il suporta.
Înțeleg.
Care dintre programele de știri ar fi cel mai corect/obiectiv?
Digi24, Protv, Antena1
Antena3 e la fel ca RomaniaTV, B1 si RealitateaTV sunt subiective de partea partidelor de dreapta.
Dar mai aveti cetatenie romana nu? atunci nu ne exprimam cu,, de la voi din Ro"!
Daca toti s-ar exprima asa atunci tara ar fi formata din cativa ametiti... mai mult de jumatate din romani muncesc prin strainatate, printre care si eu dar niciodata nu m-as fi gandit sa ma adresez asa devreme ce sunt si eu roman si vorbesc romaneste!
Inteleg eu foarte bine dar cat timp ai cetatenie romana, esti nascuta in Romania, asta inseamna ca esti si romanca, ba mai mult esti romanca decat altceva ca te tragi din Romania... deci imi mentin parerea: sa te adresezi cu: de la voi din ro, dai dovada ca ori esti prost ori prea mandru/a pentru unde ai ajuns, care inseamna tot prost...
Cred că greșești, chiar dacă insiști.
Exprimarea a fost "canal de știri de la voi din RO".
Care e greșeala mea de exprimare dacă eu nu sunt acolo? Sau care e greșeala din punct de vedere morfologic?
Pentru că nu ai explicat ce sens deranjant ai găsit în expresie.
Am cetățenie română, am făcut o mare parte din școală în România, dar m-am născut în Grecia. Mama româncă, tatăl grec.
Nu sunt venit aici nici la muncă nici în excursie.
Casa mea e și în RO și în GR în absolut aceeaș măsură.
BTW. Când sunt în RO și îmi sun un prieten în GR și îl întreb "cum e vremea la voi în Patras?" crezi că îl supără genul ăsta de exprimare?
Sau la tine e și un pic de xenofobie forțată?
Asta nu e nimic . Sa nu uitam pe aia care sareau din tufis si tuseau ca sa infecteze trecatori.
Cat despre prezervative, cred ca nu degeaba mai sunt puse si la casa!
Sunt mulți oameni care stau în București de ani de zile dar numesc acasă locul unde s au născut. E un pic ciudata exprimarea asta "la voi" pentru unii. E și cazul Jasminei. Cel puțin la dansa suna un pic a snobism fiindcă sta pe situri românești, urmărește cam tot ce e în tara dar critica și ii face pe romani de rahat. Tipicul unor romani care pleacă din tara. Eu ii consider niște oameni care în fond nu au reușit sa realizeze ceva aici... Dar ma rog nu judec, decât pe cei ce ne judeca, cât despre exprimarea ta, este ok de fapt, dar suna un pic ca și cum nu ai nici o legătură cu tara. Eu dacă as trai în alta tara as numi la noi România, și la voi tara unde m-am mutat într o conversație verbala cu cineva de acolo, instinctiv, dar e posibil ca în exprimările oficiale adică în scris poate m as exprima la fel ca tine ca se se înțeleagă ca lipsesc de mult timp și nu sunt la curent cu unele lucruri. Cat despre știri, se intampla multe, eu una nu prea le urmăresc
Nu vreau să te contrazic, dar așa cum am scris mai sus, eu m-am născut în Grecia.
Mama e româncă, tatăl grec.
Pentru mine "la voi acolo" înseamnă și RO și GR în aceeași măsură, în funcție de unde mă aflu în momentul respectiv.
Crede-mă că nu consider nici RO, nici GR mai "casa mea" una decât alta. Pentru că n-aș vrea să mă apuc să socotesc cât timp am stat în RO și cât în GR. Mi-ar fi imposibil.
Pai ai dreptate, mai ales în cazul tău, ți am zis ca oricum poate ma exprimam la fel ca tine și dacă nu era situația asta, dar tu de fapt ești grec după tatăl tău, ceea ce e f ok. Când joaca o echipa la un campionat cu cine ții? Asa îți dai seama de locul unde te simți mai legat
Ai dreptate. De la atâta izolare lumea o ia razna. Îmi amintesc de o știre din 2020, cu o tipă care a mâncat n-șpe mii de role de hârtie igienică și a ajuns la spital.
Sunt tot felul de frustrate nesatisfacute care fac asta probabil ca fac, zic din ce ai zis tu. Personal nu am vazut sa intepe vreo tipesa asa
Uite aici :))
https://www.youtube.com/watch?v=kZbLIa2vR3I
Nu e sanatoas la cap