E genul e vis in care poti sa atingi sa simti obiectele.Eu in viata mea nu am avut prieten..si nici nu am sarutat pe nimeni da partea ciudata e ca primul sarut l-am avut intr-un vis ca asta in care poti sa atingi si asta s-a intamplat de 2 ori plus ca nu era un om ci un anime..si eu sunt megafan anime. e mai degraba o obsesie..deci na nu poti da importanta prea mare viselor..mai ales ca pana in prezent tot nu am sarutat pe nimeni(in realitate) si nu ma plang..defapt ma bucur
sau alt exemplu un vis ciudat de asearaDeci mergeam pestrada cu cel mai bun prieten si nu mai stiu ce facea el prin spatele meu..se prostea probabil si na in spatele nostru era o femeie cu barba dar si-a ras barba si era asa gri unde trebuia sa aiba barba.
na si zice aia sa terminam ca nu e reclama la Vodafone na si noi radeam si aia tot se lua de noi ca radem si la un moment dat ne zice :,, Ah copii din ziua de azi nu mai sunt ce au fost..pe vremea mea fetele erau frumoase, inalte si cu barba neagra" si dupa aia na noi nu mai puteam de ras eu nu mai puteam sa imi descid ochi ...si aveam lacrimi in ochi, plangeam de la atata ras si am mers cu ochii inchisi putin si na aia tot ne zicea sa nu mai radem da cum poti sa nu razi
Eu ca tot omu' m-am trezit noaptea. M-am uitat spre geam si ce sa-mi vada ochii?
Un om care se uita la mine [ era in camera mea ]. Era sa fac infarct.
Mi-am luat perna in brate si m-am bagat cu fata la cearceaf...
Concluzia: Nu ma mai uit la "Fenomene stranii".
Si eu as cam renunta sa ma mai uit la emisiunea asta...
E azi pe Discovery
Eu nu ma uit deloc la televizor pentru ca nu am timp...nici nu am de-a face cu alte emisiuni/filme care ar putea sa imi punca imaginatia la incercare...:p Multumesc pentru raspunsuri
Stiu.Cred ca o sa ma uit, desi iar o sa mi se faca frica...
Daa, dormi şi tu cu pătura pe cap ca în cort. Pune-o peste 2 rânduri de 3 perne, bagă-te sub ele
Şi ca să te fac să nu dormi la noapte:
Vezi că poate când dormi te va prinde o fantomă de picior.
Faza e că, când ( cu virguliţă ) eram mai mică m-am uitat la TV, părinţii erau la nuntă. Eram cu fratemiu şi bunicii, s-a luat curentul, şi când sărea fantoma aia în faţă s-a luat. Cum aveam vreo 4 ani, am udat patul -.-"
Faza cu dormitul ca in cort chiar o foloseam acum ceva ani Iar despre intamplarea ta, daca eram in locul tau, nu as mai fi dormit in noaptea aia nici daca era toata familia in camera
Si eu am avut multe vise din care am ramas amutita in pat de frica.Cat despre urechile tale, cred ca in subconstientul tau ti s-a creat senzatia asta de infundare si desfundare a urechilor, asa cum atunci cand iti este frica in vis, iti este frica si cand te trezesti.