| denise_4825 a întrebat:

Tocmai mi-am pierdut telefonul ca o desteapta ce is x-)! Aveti vreo idee cum sa-i spun mamei fara sa ma omoare? Plssss, ajutor! :*

10 răspunsuri:
| andreetgv a răspuns:

OH buna intrebare incearca sa ii iei si uh o nota mare si sa eu arati mamei tale iar apoi sa ii arati bani strasi si sa spui ce telefoane frumoase au copii din cartier sau de le scola si ca vrei si tu iar apoi mama ta probabil va fi destul de indulgenta cand ii vei da vestea

| Malvina24 a răspuns:

Ooops...naspa situatie! Te sfatuiesc sa o ajuti pe mama ta la treaba, sa te porti frumos si cand o vezi in toane bune sa-i spui! Explica-i ca nici tu nu ai fi vrut sa se intample asa! Si daca te cearta asuma-ti responsabilitatea/eventual pedeapsa si pe viitor fii mai atenta! Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Ralucarrie a răspuns:

Mama nu ma omori... mi-am pierdut telefonul!sad

| amoO a răspuns:

Probalil era scump telefonul daca tsi-e frica sa te omoare x)) fii mai dulce cu ea, intreab-o daca are nevoie pe undeva de ajutorul tau, siii...inspre seara poti sa-i marturisesti ca din neatentie l-ai pierdut. Bafta rolling on the floor

| Elena1234456 a răspuns:

Ca sa nu te omoare? Foloseste un scut si arunca cu tot ce potihee hee.
Glumesc.Mai bine ii spui adevarul, va apreciawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea! eu una mas purta frumos cu toti din jur, ei ar sa te laude mamei tale, apoi mai starngi si u ca-ti va bani si ei note bune si apoi ea ar sa observe ca iti pare rau si in plus o sa fie mandra ca iai spus adevarul, dar totusi telefonul era scump? dar in orice caz succes

| denise_4825 explică:

Da, destul de scump... si l-am m-am cumparat si din banii mei crying

| brio6267 a răspuns:

Spune-i adevarul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit o data asa ceva dar nu m-am panicat deloc! I-am explicat mamei cum s-a intamplat si a fost totul ok... Dar daca a fost un telefon scump te rog sa nu intervi cu aceasta greseala cand mama ta nu e in toane bune