Tokia Hotel...Jonas is niste idioti care au aparut in muzica doar ca parintii erau muzicieni.
Niciuna. Adica pentru mine au un punct Jonas brothers ca mi-e simpatic Nick...
Nu ii suport pe niciunii nu stiu de ce toata lumea moare dupa TH...niste copilasi ciudati, care nici macar nu au voce sau ceva.in fine, doar parerea mea. te pup:*
Prefer tokio hotel, imi placeau si jnas brothers cand era pe trend filmul ala camp rock
Pai...
jonas brothers : Cum au devenit faimosi?
Membrii formatiei sunt trei frati: Joe (17 ani), Nick (14 ani) si Kevin Jonas (19 ani) care au innebunit lumea cu sound-ul lor punk-pop. Sunt foarte talentati si asta i-a ajutat sa devina celebri intr-un timp foarte scurt. Primul care s-a remarcat a fost Nick, cel care a si semnat un contract solo cu o casa de discuri de peste Ocean. Dupa cateva single-uri lansate pe cont propriu, lui i s-au alaturat fratii sai si impreuna au pus bazele formatiei Jonas Brothers.
tokio hotel : Faimoasa trupa germana a dat de belea. Ea este acuzata ca si-a indus fanii in eroare pe toata durata turneului sau in Statele Unite ale Americii.
Mai multe voci au declarat in ultima perioada ca Tokio Hotel a preferat sa faca playback in diverse concerte din cadrul turneului lor in SUA. In plus, acestia nu au cantat live nici macar la instrumente.
deci cred ca aleg jonas brothers. de ce?
pentru ca tokio hotel sunt niste ratati.
Draga "Defect" 1. nu cred ca esti u in masura sa-i faci idioti pe JB iar 2. ei nu au aparut in muzica doar pentru ca parinti erau muzicieni Nick J a fost descoperit cand avea 6 ani in timp ce canta la frizer iar el a pus bazele formatie Jb deci nu mai comenta u atata...