Personal nu as face asta, fiindca nu ma atrage ideea, nu ii vad rostul si in plus, procesul e ireversibil. Mi se pare interesant la alte persoane, totusi.
Cu timpul, limba poate deveni la forma ei inițială, dar nu la toți, dacă deja ți-ai tăiat-o și nu-ți convine o limbă gen coarnele lui satanel, o lași să se vindece(pentru că e posibil) sau treci cu capsatorul peste despărțitură, dacă îți place totul în jumătate dar nu se primește din prima, o mai tai o dată. Deci, nu e chiar atât de ireversibilă faza.
Nu stiam ca e oarecum reversibil Dar oricum, nu mi-as face nici macar din curiozitate, dar mi se pare interesant ca si "body modification".
Groaznic! O prostie cu siguranţă. M-am uitat la câteva poze şi m-au luat fiorii. Mi s-a făcut pielea de găină.
Nu înţeleg, de ce ai face asta? Nu îţi uşurează cu nimic viaţa. Din contră, pot apărea infecţii şi... îh, nu contează, e oribil. Trebuie să ai câţiva neuroni lipsă ca să faci aşa ceva.
Să-mi tai limba...pentru ce? La ce folosește, cu ce-mi face viața mai ușoară?
Nici nu cred că poți linge două înghețate simultan...
Nu ți-o face, asta-i și ideea.
Dacă un exemplar din ăsta cu organu rupt pune două înghețate alături și își crăcănează limba îndeajuns de mult, poate reușește.
Eu nu înțeleg nici piercing-urile, de ce ți-ai găuri fața și ți-ai băga bucăți de metal în ea...da limba tăiată.
Ăștia cu belgiuce-n față concurează cu bovinele, care-i mai frumos, te prinde belciugu sau nu? etc.,. Normal că bovinele câștigă, dar na, pân' nu-i competiție nu știi.
La bovină îi pui belciug s-o poți trage după tine.
Idiotul își pune belciug să se identifice cu alți idioți.
Nu, pentru ce atata chin?
nu-i indeajuns ca mi-au facut gauri in urechi prin care nu trece decat aerul, daca nu mi s-au astupat...
Mpăi, cu două jumătăți de limbă poți face trucuri: o parte jos, o parte sus
....nu stiu cum vine asta
Http://www.youtube.com/watch?v=kBnxwJAIcOA si mai tare...
Da, o știu pe asta.
Oare care doare mai tare?
Nu stiu, nici nu am curiozitatea sa incerc
Cine ar vrea sa isi taie limba in doua?! Ooo sfanta palarie mi se pare o absurditate si nu ii vad sensul.
Unii cică o fac pentru "plăcere".
Daaa,imi imaginez. Oricum fiecare este liber sa faca ce doreste sau ce il taie capu.
Total de acord, dar totuși.,.
Poate la practicarea sexului oral partenerul lor este mai multumit..., nu stiu...incer sa imi fac cateva teorii despre intrebuintare
da, da, e un fel de "double catch" -dacă știi cum zic-
orice intrebuintare ar avea tot groaznica mi se pare acea ciudatenie, deci...