anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tongue splitting, prostie sau prostie?(dacă aveți alte variante le puteți scrie)
Tu ți-ai tăia limba în două? De ce?

27 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Personal nu as face asta, fiindca nu ma atrage ideea, nu ii vad rostul si in plus, procesul e ireversibil. Mi se pare interesant la alte persoane, totusi.

| anonim_4396 explică (pentru thegatekeeper):

Cu timpul, limba poate deveni la forma ei inițială, dar nu la toți, dacă deja ți-ai tăiat-o și nu-ți convine o limbă gen coarnele lui satanel, o lași să se vindece(pentru că e posibil) sau treci cu capsatorul peste despărțitură, dacă îți place totul în jumătate dar nu se primește din prima, o mai tai o dată. Deci, nu e chiar atât de ireversibilă faza.

| thegatekeeper a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiam ca e oarecum reversibil thinking Dar oricum, nu mi-as face nici macar din curiozitate, dar mi se pare interesant ca si "body modification".

| Furculingură a răspuns:

Groaznic! O prostie cu siguranţă. M-am uitat la câteva poze şi m-au luat fiorii. Mi s-a făcut pielea de găină.
Nu înţeleg, de ce ai face asta? Nu îţi uşurează cu nimic viaţa. Din contră, pot apărea infecţii şi... îh, nu contează, e oribil. Trebuie să ai câţiva neuroni lipsă ca să faci aşa ceva.

| Wøodenpints a răspuns:

Să-mi tai limba...pentru ce? La ce folosește, cu ce-mi face viața mai ușoară?
Nici nu cred că poți linge două înghețate simultan...

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Nu ți-o face, asta-i și ideea.
Dacă un exemplar din ăsta cu organu rupt pune două înghețate alături și își crăcănează limba îndeajuns de mult, poate reușește.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu înțeleg nici piercing-urile, de ce ți-ai găuri fața și ți-ai băga bucăți de metal în ea...da limba tăiată.

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Ăștia cu belgiuce-n față concurează cu bovinele, care-i mai frumos, te prinde belciugu sau nu? etc.,. Normal că bovinele câștigă, dar na, pân' nu-i competiție nu știi.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

La bovină îi pui belciug s-o poți trage după tine.
Idiotul își pune belciug să se identifice cu alți idioți.

| Niiiicu a răspuns:

Prostie,nu mi-as taia limba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prostie e putin spus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot să se remarce altfel și vor să pară curajoși sau diabolici.
Oameni idioți...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am uitat la clipul ala pe care i l-ai dat lui @fad si cred ca imi vine sa vomit. Glandele mele salivare au luat-o razna cand am vazut-o pe saraca fata mutilata...

| fadnox a răspuns:

Nu, pentru ce atata chin?
nu-i indeajuns ca mi-au facut gauri in urechi prin care nu trece decat aerul, daca nu mi s-au astupat...

| anonim_4396 explică (pentru fadnox):

Mpăi, cu două jumătăți de limbă poți face trucuri: o parte jos, o parte sus straight face

| fadnox a răspuns (pentru anonim_4396):

....nu stiu cum vine asta

Http://www.youtube.com/watch?v=s40qNQ-l7hc (4:10)

Da, o știu pe asta.
Oare care doare mai tare?

| fadnox a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu, nici nu am curiozitatea sa incerc

| Xenya a răspuns:

Cine ar vrea sa isi taie limba in doua?! Ooo sfanta palarie mi se pare o absurditate si nu ii vad sensul.

| anonim_4396 explică (pentru Xenya):

Unii cică o fac pentru "plăcere".

| Xenya a răspuns (pentru anonim_4396):

Daaa,imi imaginez. Oricum fiecare este liber sa faca ce doreste sau ce il taie capu.

Total de acord, dar totuși.,.

Poate la practicarea sexului oral partenerul lor este mai multumit..., nu stiu...incer sa imi fac cateva teorii despre intrebuintare laughing

laughing da, da, e un fel de "double catch" -dacă știi cum zic-

laughing orice intrebuintare ar avea tot groaznica mi se pare acea ciudatenie, deci...