Sa ii spui ca din anul 1990 se voteaza psd in Romania iar situatia in care suntem e din cauza celor care au votat psd =pentru mine psd sunt toti care au avut legatura cu pcr
Toate generatiile, indiferent de varsta, se plang constant de tineri si de batrani, in functie de categoria din care fac parte in acel moment.E un ciclu din care nu poti iesi. Si degeaba incerci sa-i faci pe acei batrani sa isi realizeze ipocrizia, ca nu sunt asa de diferiti de adolescentii pe care ii blameaza, doar te bati cu morile de vant.De ce nu le dai pur si simplu block? Pentru ca iti genereaza activitate si algormitul te promoveaza tot mai sus? Asa spuneam si eu.
Pai le dau, de aia revine nenea cu alt cont mereu. Nu ma ajuta comentariile lor cu nimic. Algoritmul a devenit o loterie.
Așa este, 90 % din bătrâni au telefoane smart si conturi pe multe rețele de socializare, se cearta cu toată lumea prin comentarii si pe Youtube si pe Facebook, judeca tinerii dar si ei stau nonstop cu telefonul in mâna, personal cred ca sunt doar invidioși ca nu au avut si ei asemenea tehnologii in tinerețea lor
Aia care comentează si te hartuiesc NU au nepoti de plimbat prin parc, dus la filme sau EDUCAT! NICI macar caine de plimbat! Varsă doza de HATE senil pe unde pot!
Măcar boșorogii care își pierd ultimii 3 ani din viață pe Facebook nu-și ratează viitorul și cei mai buni ani din viață. Ei și-au trăit viața în tinerețe.
De fapt, astia care comenteaza aiurea. sunt de cele mai multe ori exact cei care n-au facut nimic cu viata lor.
Nu neaparat. A face ceva cu viata ta depinde de obiectivele personale care sunt relative la fiecare personana. Nu inteleg de ce trebuie sa presupunem ce e mai rau. Foarte multi batrani sunt pe Facebook si nu poti zice ca absolut niciunul n-a facut nimic. Pana si faptul ca s-au distrat in tinerete e mai mult decat generatiile tinere care stau pe tablete si PC in loc sa traiasca in lumea reală.
"Foarte multi batrani sunt pe Facebook si nu poti zice ca absolut niciunul n-a facut nimic. Pana si faptul ca s-au distrat in tinerete e mai mult decat generatiile tinere care stau pe tablete si PC in loc sa traiasca in lumea reală."
90% dintre batranii astia care atarna pe FB se plang toata toata ziua ca au salariile/pensiile mici, ca n-au bani de aia si de ailalta. Deci clar nu au facut mare lucru cu viata lor. Si nu din cauza statului pe internet.
S-au distrat pe naiba. Cum poti compara posibilitatile de distractie de acum 30-40-50 de ani, cu cele de acum?! Din orice punct de vedere. De fapt e relativa chestia asta cu "statul pe tableta". In realitate, plajele sunt pline, cluburile sunt pline, statiunile montane si partiile de schi sunt pline, cafenelele, restaurantele si strandurile la fel, ba chiar si terenurile de tenis, sau fotbal sunt pline. Nu mai vorbim de faptul ca multi pleaca in concedii/vacante/city break-uri in strainatate. Fi-mea la 16 ani a fost deja in vreo 15 tari. Eu la varsta aia, nici Sighisoara n-o vazusem. Despre ce vorbim?!
Bună! Îmi pare rău să aud asta. Ce te sfătuiesc este să nu te îngrijorezi de ce părere au bătrânii despre generațiile tinere, ci despre algoritmul contului afacerii tale, comentariile de ură și userii de genul acela sunt de evitat! Blocheaza conturile care iti pot afecta algoritmul. Sper ca te-am ajutat și încă odată, îmi pare rău!
anonim_4396 întreabă: