anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Tot ce e bun în viață fie e ilegal, fie e imoral, fie îngrașă, fie e deja măritată"
De ce?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pentru ca tot ce e bun se ia repede, si incearca sa-i priveze pe ceilalti de fericire.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca e consumat in exces nu cu limita

| sierra1 a răspuns:

Completare: măritată sau însurat

De ce? nu știu nici eu, dar sună bine

| Drimmero a răspuns:

Depinde la ce te referi, alimentatia nesanatoasa e a dracului de buna, gustoasa, dar are efecte devastatoare.

Cat despre fata maritata, eh, a pus altul ochii inaintea ta si a profitat.
Majoritatea tipelor frumoase sunt luate, raporteaza-te la tipe decente, ca sa ajunga sa fie si ea luata,, de tine.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru că viața e o glumă proastă.

Dacă am chef să beau ceva, orice e bun, e toxic, într-un fel sau altul.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu stiu cine a spus asta,dar nu sunt de acord,mi se pare o exagerare.

Poti avea o afacere legala,sa faci MULTI bani legal,sa ai parte de MULT sex legal, sa ai LEGAL o femeie cum vrei tu(a dracu ba, fix ca toate alea pe care le vor barbatii sunt casatorite...nt nt nt chiar nu stiam, de acum nu mai caut tipe singure, ma duc la alea maritate direct ...adica daca TOT ce e bun e deja luat, de ce as vrea ceva de calitate proasta, no?
Mersi de sfat! )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde ar mai fi distracția dacă tot ce e bun în viață ar fi legal, moral, te-ar face mai slab/slabă cu 5 kg si ar fi singur/singură și la dispoziția ta?laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai un punct de vedere bun, te chinui sa-l obti, dar in momentul când l-ai obtinut. Te simti implinit/implinitã pentru totdeauna? senzatia de extaz si placere este pe moment doar. Dupa? Ce urmeaza...

Nu exista "pentru totdeauna". Poate fi pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, în funcție de ce sau pe cine obții. Împlinirea e o noțiune abstractă, după mine, mereu e loc de mai mult și dacă nu ești genul de persoană care se mulțumește cu puțin(cu ce are) nu vei fi niciodată în totalitate împlinit.
Ce va fi "după" nu ține strict de tine.

Este o notiune abstractã
Dar sa nu uitãm ca este vorba de lucruri aparent imorale, ilegale sau placeri mici, ce in unele cazuri abstinenta de la aceste lucuri aparent "bune" pot disciplina o persoanã.

Vorbeam mai mult în general legat de împlinire.Nu se aplica aceleași principii când e vorba de ceva ilegal,teama e mai puternică decât dorința,cel puțin în majoritatea cazurilor.
Cât despre lucrurile "imorale",nu mă bag aici, moralitatea nu e ceva pestabilit din punctul meu de vedere, e mai mult subiectivă și nu atât de importantă, în esență, mai mult în aparență.

Dupa parerea mea nu poti fi in totalitate implinit. "Mereu e loc de mai mult" nu mai bine am simplifica viata? Nu ma refer sa te multumesti doar cu ce ai, dar daca ai aceasta dorinta de fiecare datã de "mai mult", ajungem intr-un moment sa avem regrete in viitor.

Nu,nu cred că o soluție este să "simplifici". Depinde cum acționezi ghidat de dorința asta, în principiu nu e rău să vrei să-ți depășești condiția.