Paff...eu incerc de cand ma stiu cred ca asta e scopu meu in viata )
Deci: din cate m-am interesat eu trebuie sa faci exercitii de sarituri cu genunchii la piept si sa faci de foarte multe ori semispagatul. Semispagatul estte ala cu un singur picior care ill foarte drept.
In cazuri extreme poti ruga 2 elefanta sa se puna pe picioarele tale atunci vei fi in stare sa faci si noduri din ele
Succes :*
Poate daca o sa te duci la sala sau o sa incerci acasa mai mult o sa reusesti. Dar acum depinde si de varsta ta si de mobilitatea corpului tau. Succes!
Uite asta si eu tot incerc sa fac, dar nu reusesc...cand incerc sa fac spagatul/sfoara ma doare in spatele genunchiului[nu stiu cum i se zice]acolo unde`s tendoanele. O prietena de`a mea a facut karate si acum poate face sfoara pana jos, parca ar fi de guma, jur, e foarte flexibila! Deci, poate daca incerci cu un alt sport, care sa te faca mai flexibila, o sa reusesti.Eu karate nu vreau sa fac pentru ca eu sunt mai slaba, iar daca merg la karate, pai imi rup oasele.Eu raman cu incercatul acasa, deocamdata. PupiCi si sper ca ti-am fost de ajutor!:*
... eu pot face si spagatul si sfoara . am exersat mult... cam 2 saptamani (inseamna mult in mintea mea) si am alunecat intr-o seara si am facut spagatul)))) (nu glumesc)