Daca sunt toate telefoanele ascultate de ce nu intervine nimeni in cazuri extreme si se fac ca ploua? De ce nu i-a salvat nimeni viata Alexandrei? Cine stie cate alte fete au sfarsit asa?
Pentru ca NU le pasa! Simplu! Suntem buni doar la plătit taxe si impozite atât! STS -ul & SRI -ul lui peste prajit sar de pe scaun DOAR la o alertă cu bombă la o instituție de stat!
In cazul Caracal daca Alexandra suna si spunea : Am pus o bombă la Guvern sau Cotroceni iti garantez ca in 2 ore avea mascatii la usa! Nu ai auzit înregistrarea? Trăgeau de timp si o luau la mișto! Fraierii care vorbesc " nasoale " la telefon ori is prosti rau ori cred ca " au spate " pana cade sandramaua peste ei! Nu chiar toate sunt ascultate ca efortul logistic este prea mare! Si costurile cu echipamente si oameni!
Anumite categorii sunt " vizate "! Politicienii, judecători, interlopi tot pentru santaj si manevre judiciare!
Corect...
Nu e chiar atat de simplu cum pare. Am fost sub filaj un an de zile, nici in ziua de azi nu stiu de ce, asta se intampla intre 2017-2018 cam asa.
De curand ma imprietenisem cu unu care in afara de faptul ca era merchendaiser nu stiu cu ce se ocupa, ideea e ca atunci cand vorbeam cu el la tel el mi-a spus ca am tel ascultat ca doar cu mine se aude in ecou si pe langa asta iar incepusem sa fiu urmarit.
M-am certat cu el si n-am mai iesit la bere si de atunci nu mai sunt.
X Files de Arges 2.0 cu Dana Scully
Ăsta e genul de oameni care cer să fie prinși, stai liniștit, nu va vărsa nimeni vreo lacrimă pentru ei.
Mai e câte unul care chiar și dacă a fost prins tot nu se potolește... poate că le place la răcoare ce să mai zic.
Au văzut prea multe filme si au zis sa încerce si ei se cred toți in Money Heist sau Breaking Bad, Narcos. Majoritatea nu au creier pentru așa ceva, trebuie sa te ducă capul bine de tot sa faci astfel de afaceri, sa fii inteligent, nu oricine cu 4-8 clase pot sa facă asta.
Ei folosesc telefoane ale altora.